Re: Koji sat nosite danas?
OT: Su 25 nije ruzam avion ni najmanje. Hasegawa je pravila vrhunsku maketu tog modela u razjeri 1:48 z koju su cesi pravili dodatne djelove za kokpit od fotonagrizenog bakra (sjecam se da je to bilo strrahovio tesko dobaviti bez blagodeti interneta) i jos je imam,stoji odmah do A10 :-) Da si rekao za MiG 23 pa i da se slozim. BA lete na osamnaesticama pa nije cudo da su se odmah usmjerili na MiG 29 koji je po rodu njemu najslicniji a u Su 27 je poslje Laburzea 1989 godine svaki pilot,od Polikarova do Spejssatla,zelio da udje. Od cega god da je napravljeb,odlican je. Kao usomena na jedno drugo brijeme.
.
jagos, odlican sturman.:thumbup:
23, mnogo mi se svidja ovo sto si uradio na amfibiji, cak se razmisljam da uradim nesto slicno sa mojom.;)
Kako si to uradio, ako moze da se zna?
Hvala Rus. Nisam ja, za to se pobrinuo majstor Bojovic.
Inace, moram opet da se zahvalim Vladasu na njegovoj pomoci oko kontaktiranja i nosenja sata kod majstora.
Srdjo, ajd ostavi ovaj SS na terasi, samo jedno vece, posto ne drzis u kuci... :P Kada ce da ti dosadi ovaj rus?
znas kako vlado sve sto ostavim ovde da nosim odma pocnem nesto da petljam da menjam,prodajem itd tako da sam neke satove sklonio u stranu nek stoje.a rusa imam uvek to znas.
Citat:
23jewels kaže:
Hvala Rus. Nisam ja, za to se pobrinuo majstor Bojovic.
...
Ako nije problem, posalji mi na pp detalje oko cene i ostalo.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas... Potencijalna prinova:)
Aj pa sa srećom da se to realizuje