Re: Koji sat nosite danas?
Da, da znam za 7750 tim pre su mi interesantni. Recimo i kod Bambina , iako je nov sat, rotor "zuji" i oseti se okretanje rotora na ruci. Možda je do dizajna mehanizma ali ima i do tankog-elegantnog kućišta. Imam i starije Citizene sa 8210 mehanizmom ali niti se oseti rotor na ruci , niti "zuji" , a jedva i da se čuje tika-taka ( anker-zupčanik ankera ) kada se prisloni na uvo . Potpuno je stelt :D.
Citat:
tolarbo kaže:
Obojica ste budni, e to vec nije dobro :) Jos da je Milance budan pa da zapocnemo neku ozbiljnu diskuju o "apsolutno prosecnom" kako je rekao moj drugar Nikola jednom prilikom ;)
Ma jeeeeeste.... sav si mi ti prosečan :afraid: Nego, objasni Dedi da sa Armanijem ni klikere nebi igr'o ni lično :yes4: Nautica na koži sa Apsolutno Problematičnom šnalom je već nešto drugo jbg...
Citat:
skydrummer kaže:
Baki, uvek raspoložen :thumbup:. Da melje orahe , to si u pravu :yes4: , na ruci se oseti okretanje rotora bez problema ali ja sve to volim. Rotor se čuje na pola metra ali sve je to kod tih starovremenskih modela normalno, da je drugačije bilo bi mi čudno. Štrikaće taj još dugo.
Uuuuuuuuuuu , brate moj... vreme je da predješ na quartz, veruj mi ! :ohmy: Da osetiš tu taštinu tišine... a tog matorca da se oslobodiš i (do)baciš ga u šumu............... i to Lipovačku :laugh:
ima veze sa kuistem.naprimer 7750 na maurice lacroixh bruji jace nego na bilo kojem drugom satu koji sam ja imao sa 7750.verovatno ima i vese s tim kako ga firma steluje doradjuje.
Ko nije budan??????
Veliko oko sve gleda i slusa....nego tema nije za caskanje...ocete li ban???anu? :))))
Srdjo 7750 na Braji Superocean ona prvi tako trese ruku kao kad kod kineza uzmes onaj privrzak za kljuceve i kad pritisnes zvekne te struja.....neverovatno..
Doduse kod onog bakijevog ljubi ga zmaj u onu luminaciju od glave i nije nesto :( bas mi zao
pa valjda spavaju ovi sto dele banane
Najcesce zuji zbog malo tezeg rotora i, osudjujem se reci, ne bas dobro izbalansirane osovine rotora. Takodje sam primetio da mehanizmi koji imaju obostrano navijanje, imaju znatno manje "zujanje".
Citat:
jagos kaže:
a zamisli da smo zaspali kako bi ljudi saznali da je armani naredio kinezima koji sklapaju njegove satice da armani za srbiju pisu cirilicom.a baki samo o orasima med jos ne pominje a jedno bez drugog ne uzima.godine su to.
Ne , deda moj.... tučem samo pistaće i indijiski orah. Ja opasan starac rastem, a ne k'o ti...
Odrubiće nam glavu zbog OfF-a , te odoh odmah da nazujem =>
http://i41.tinypic.com/sb7g1w.jpg
taj seiko je stvarno mnogo lep sat.ako ti dosadi javi.
...ajde bre tolarbo , pričamo o ozbiljnim rotorima, a ne o perecama bez ono slano po vrh :no:
Citat:
jagos kaže:
taj seiko je stvarno mnogo lep sat.ako ti dosadi javi.
Već mi je dosadio... daj onaj ružnjikavi Tudor i neki dinar preko i .... nosi ajde... eto što te znam, pa ajd' da učinim :rolleyes: