:lol::lol::lol:
Printable View
Skyhawk na kozi(prvi put):D
Prilog 37238Prilog 37239Prilog 37240
Odlicno!
Kakvi su tvoji ytisci?
Meni je bilo neobicno kada sam ga prvi put skunuo sa metalne i stavio koznu,ali sam se brzo navikao i do prodaje je nisam ni vracao,vec je sve vreme bio na kozi ili gumi.
Kad budes napravio odgovarajucu koznu i stavio leptir kopcu,neces ga prepoznati i zaboravices na metalnu.
Kao da nenosim sat uopste, duplo je laksi.
Jos kad nabavim dobru kopcu....
Mislim da ce ostati na kozi neko vreme:D
Na koži super izgleda!I ja više volim kožne kaiševe,ma koža je koža i tu nema rasprave,metal je hladan i težak u odnosu na toplu i laganu kožu,molim vas,pa svi znamo da je koža najveći organ ljudskoga tela a ima i onaj film "tesna koža",možda ima i neka pesma o koži i na kraju krajeva svi volimo ili bar većina onu slasnu,slanu i hrskavu kožu sa tek pečenog prasenceta na ražnju,pa onako vruska u ustima dok je kidamo zubima tj.kljovama,znači misim sve u svemu koža je VR a sa metalom ja s tem nemam ništa!:lol:Ijao šta mi bi:confused:inspiracija,vel pozz svima!:)
Iskren da budem koza mi je na 3 mestu, na prvo mestu bez ikakvog dvoumljenja mi je nato narukvica , a zatim metal, pa onda koza...a ipak sve je to subjektivan dozivljaj:) Nick uff prasence na raznju:drool:
Serb u pravu si za nato narukvicu, i ona je super,mada je ona kod mene na drugom mestu posle koze a metal na trecem,ali pre svega toga prasence na raznju!:drool:poz!!!
Mmmmmmmmmmm.......prasence..............:drool:
SPAM (a sta drugo kad sam ja u pitanju?!)
Za pesme ne znam ali ima romana: "Koža" Kurcija Malapartea, pa Balzakov roman "Šagrinska koža", zatim "Otkup sirove kože" Abdulaha Sidrana i tako....:lol:Citat:
možda ima i neka pesma o koži
I tek da SPAM bude kompletno nevezan za temu, izvolte FENOMENALNU ljubavnu pesmu Mike Antića (doduše, pominje kožu u jednom stihu) :D :D :D
Kroj
Ukrašću tvoju senku, obući je na sebe i
pokazivati svima. Bićeš moj način odevanja
svega nežnog i tajnog. Pa i onda, kad
dotraješ, iskrzanu, izbledelu, neću te sa sebe
skidati. Na meni ćeš se raspasti.
Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju
ove detinje duše. I da se više ne stidim pred
biljem i pred pticama.
Na poderanim mestima zajedno ćemo plakati.
Zašivaću te vetrom. Posle ću, znam, pobrkati
moju kožu s tvojom. Ne znam da li me
shvataš: to nije prožimanje.
To je umivanje tobom.
Ljubav je čišćenje nekim. Ljubav je nečiji
miris, sav izatkan po nama.
Tetoviranje maštom.
Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji.
Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe
da se, ovako pokipeo, ne prehladim od
studeni svog straha i samoće.
A, da....ipak ne želim da bude potpuni spam:
Ministarka vodozemac:
Prilog 37242
Danas Sector sa novom narukvicom.
Prilog 37244Prilog 37245