1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Koji sat nosite danas?
Jos od proleca nosim Orange Monster na narandzastom Nato kaisu, i to mi je letnja varijanta...
Jutros sam ponovo stavio njegovu originalnu celicnu narukvicu i kad sam ga stavio na ruku prosto sam se iznenadio koliko je sa njom sat tezak.
Celo jutro gledam u sat i svaki put me odusevi koliko je masivna i kako dobro izgleda ovako.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
vladas kaže:
Eh, ja sam juce nosio Orange Monstera (bio je narandzasti dan :lol:, nazalost, nemam sliku na poslu) a danas - Seamaster, Omega Seamaster:
Prilog 36392
EDIT: Nazalost - telefon nikako da fokusira sat :(
Vlado, ovaj tvoj sat je jako "težak" za fotografisanje...
-jjjoooj Rus , sve više i više blenem u tu 56icu . Uh , što mrrrzim te rovce po mojoj glavi ... :shout:
Citat:
backarelli kaže:
-jjjoooj Rus , sve više i više blenem u tu 56icu . Uh , što mrrrzim te rovce po mojoj glavi ... :shout:
:D Najbolji G po meni, zato i imam 2 komada:D
Citat:
backarelli kaže:
Jel ima neki smajl kojim mogu da te tresnem u vugla, posto drugacije ne mogu :lol:
Citat:
23jewels kaže:
Jel ima neki smajl kojim mogu da te tresnem u vugla, posto drugacije ne mogu :lol:
http://i903.photobucket.com/albums/a...ngSelfwBat.gif
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Hej RUS i ja danas nosio G 56-icu majke mi,znači keve mi:),ma oni su zakon,pogotovu ti iz serije 5600,nisu toliko masivni i pristaju na svačiji zglob,juče gledah na sense shop-u cena im je 9300din a ovog tvog je preko 10000din,ali vrede svaku paru,vel pozz svima!