Re: Koji sat nosite danas?
refresh mnogo lep sat i neverovatno tacan sa svojim 7s36.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ova slika mi je fino ispala al ne znam u koju temu da metnem, pa zato postavljam ovde
"Drustvo na okupu" fali samo Rolex koji je trenutno na popravci ;)
Prilog 30978
Pa napravi svoju temu sa satovima.Lepo izgledaju na okupu.
malo imam satova da bi pravio svoju temu...
Banjo 007 je i vise nego lep a narocito sa tom prezident metalnom narukvicom ( sa kojom se ovde taj sat ne moze kupiti :banghead: )
Citat:
Prolaznik kaže:
malo imam satova da bi pravio svoju temu...
Ma nema to veze. Zapocnes,a satovi ce da dolaze polako.
Neso sat je odlican, pravi je pilot em stoper jos na navijanje plus ima i datum pa gde ces bolje i sad ja castim pice za tog lepotana :beer:
Citat:
Neša kaže:
Elem, kao što sam i obećao, evo prinove:
Prilog 30940Prilog 30941Prilog 30942
Prinova je nastala iz nemačko-ruskog braka. Naime, Junkers je rešio da u neke od satova stavi čuveni mehanizam 3133, a kao što se vidi sa slike, vlasnik može da gleda kako se točkići pomeraju dok satić kucka. Možda je kućište od 38mm moglo da bude i malo veće, ali trenutno ne smeta. Doduše, mogao sam malo i da obrišem staklo pre fotografisanja, ali se nadam da će mi forumaši oprostiti ;)
Citat:
sindjel5 kaže:
Banjo 007 je i vise nego lep a narocito sa tom prezident metalnom narukvicom ( sa kojom se ovde taj sat ne moze kupiti :banghead: )
Hvala, hvala svima...jeste 007 je fenomenalan sat! Svakim danom ga volim sve vise! :)
@ sindjel: samo da te malo ispravim, rec je o jubilee narukvici koja ima slicnosti sa prezident, ali licno, mislim da je jubilee mnogo lepsa! :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
banja kaže:
Hvala, hvala svima...jeste 007 je fenomenalan sat! Svakim danom ga volim sve vise! :)
@ sindjel: samo da te malo ispravim, rec je o jubilee narukvici koja ima slicnosti sa prezident, ali licno, mislim da je jubilee mnogo lepsa! :)
moj je u Srbiji, nadam se uskoro i na mojoj ruci :)
^
Cestitam...cim "sleti" na ruku, ocekujemo utiske sa mnooogo slika! :))