Prelepi su Jagose bas su lepi...i ovi ostali posle tvojih ali tvoji mmmm
Printable View
Hvala prijatelji
zadnja dva meseca svaki dan samo omega i nista drugo.
Prilog 30694 Prilog 30695 Prilog 30696
Prilog 30697 Prilog 30698 Prilog 30699
Danas je na redu Edox. Ne znam model, kupio sam ga 1996 kada me satovi nisu zanimali vise od uredjaja za merenje vremena.
Znam da fotke nisu neke ali... Ucim se slikati satove.
Prilog 30917Prilog 30918
Danas sam rešio da komandujem, pa sam na ruku stavio komandirski.
Prilog 30939
Doduše, nemam nikakvu vojsku, ali mislim da će se uskoro na ovoj temi naći još jedan rus, mada ne sasvim čistokrvan. Stay tuned... ;)
Elem, kao što sam i obećao, evo prinove:
Prilog 30940Prilog 30941Prilog 30942
Prinova je nastala iz nemačko-ruskog braka. Naime, Junkers je rešio da u neke od satova stavi čuveni mehanizam 3133, a kao što se vidi sa slike, vlasnik može da gleda kako se točkići pomeraju dok satić kucka. Možda je kućište od 38mm moglo da bude i malo veće, ali trenutno ne smeta. Doduše, mogao sam malo i da obrišem staklo pre fotografisanja, ali se nadam da će mi forumaši oprostiti ;)
Ja sam se odusevio kako je odradjen ovaj sat kad sam ga video uzivo.ne bi mi smetalo sto je 38 mm.prelep sat a cuvena masina.
^ koji je to model Seika ? :blushing:
Hvala, Jagoše. Inače, možda će zvučati kao da zanovetam zbog veličine, jer sam video dosta lepih pilotskih satova sa kućištem veličine 42-46mm i voleo bih da stavim na ruku jedan takav vodomer, premda zbog uskog zgloba i ovaj od 38mm meni sasvim OK stoji.
Refresh, odličan seiko :congrats: Uzgred, da li je moguće da seiko ne bude odličan?