Ma,"znojaz" je najbolji.Jos kad se ne kupas nedelju-dve...svakim danom se sve bolje "cuje":)
Printable View
Ma,"znojaz" je najbolji.Jos kad se ne kupas nedelju-dve...svakim danom se sve bolje "cuje":)
@ milan zmaj
Jel moze mala pomoc? Vjerovatno si u kolekciji imao i Armanijev Aqua di Gio pa te molim da mi kazes da li je u principu slican ovom Issey Miyake L'Eau D'Issey? Unaprijed hvala na odg
Reših i ja da otvorim jednu po meni zanimljivu temu, pa bih pokrenuo članove foruma da daju svoje mišljenje u vezi ove teme...
Evo nekoliko zanimljivih pitanja...
Parfemi (iskustva i preporuke)?
Koji vam je omiljeni parfem?
Kako razlikujete kopiju od originala?
Preporuka za poklon parfem?
Nije na odmet da ponovo aktiviramo ovu temu... ;)
Slabo poznajem tematiku parfema. Moja kupovina se svodi na odlazan u neku poznatu parfimeriju, zatim mirišem, mirišem i odaberem... Bez predhodnoh mozganja, odluka, preporuka... već naprosto šta mi se dopada.
U poslednje vreme stalno koristim Chanel No 5. Isto tako jako malu količinu parfema koristim prilikom parfemisanja, jedan ili dva "spreja/mlaza" parfema.
Meni je ovo #1 i bocicu njega moram imati uvijek:
http://parfemiprodaja.com/image/cach...3s-500x500.jpg
Trenutno još koristim Hugo Boss In Motion koji mi je onako ok.. I naručio sam nedavno CK One kojeg nisam godinama koristio ali uz cijenu od 20€ za 100ml na strawberry.net nisam odolio.. :D
Oooo i ja volim CK One! Baš je dobar! Davno sam ga kupila dragoj osobi na poklon...
P.S. Jel zbog ovog Joop! parfema tvoj nick glasi joppa ili ne? ;)
Pozz!
A nema veze sa parfemom.. to se poklopilo slučajno.. :)
Josip -> Jopa (dva p su dodana slučajno kod regirstacije na PS pa sam tako i tu otvorio nick). ;)
Ih kako nisam video ovu temu do sada. Kod mene za jesen-zimu zverski A*men i Body Kouros koji je upotrebljiv za sve prilike.
Yvsl i dior sport..