1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Koje još predmete obožavaju ljubitelji satova ?
Teško je reći da sam baš neki kolekcionar. Ali, veliki sam ljubitelj fotografije i imam nekoliko fotoaparata, a trenutno sam bez dSLR-a pošto sam prodao D90.
Ali, neće to dugo trajati, uskoro stiže novi. Inače, uobičajena je stvar kod tehnike da postoje klanovi, a u Srbiji su dva najveća klana - Nikon-džije i Canon-džije. Ja sam sticajem okolnosti kao Canon-džija završio u Nikon klubu :laugh:. D90 je aždaja medju poluprofesionalnim aparatima.
Osim ovog, strani jezici su moja opsesija, tako da imam svakojakih knjiga, rečnika, i sl.
Citat:
Alferac kaže:
Teško je reći da sam baš neki kolekcionar. Ali, veliki sam ljubitelj fotografije i imam nekoliko fotoaparata, a trenutno sam bez dSLR-a pošto sam prodao D90.
Ali, neće to dugo trajati, uskoro stiže novi. Inače, uobičajena je stvar kod tehnike da postoje klanovi, a u Srbiji su dva najveća klana - Nikon-džije i Canon-džije. Ja sam sticajem okolnosti kao Canon-džija završio u Nikon klubu :laugh:. D90 je aždaja medju poluprofesionalnim aparatima.
Osim ovog, strani jezici su moja opsesija, tako da imam svakojakih knjiga, rečnika, i sl.
Pozdrav kolega! Da, Nikon D90 je hvaljen aparat!Pretpostavljam da ces sad"ganjat"neki D700 ili D3X?Ja sam ti "Topdzija"EOS 350 D-taj se aparat ne smatra ni poluprofesionalni, vec "hobi"aparat-za pocetnike!Ali eto, ima i vaznijih stvari koje su mi neophodne u zivotu, pa ne moze se sve stici pokupovat!Inace-jednog dana je moj-Canon 5D Mark II!To mi je zelja!Ali , o tom-po tom, stavi neke slike u podforum Kafić-Uslikao...da vidimo radove!? ;)
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo nekih hemijskih olovki,Dupont i Montblanc,nisam ljubitelj penkala ali Dupont pise kao penkalo.
Prilog 5180
Prilog 5178
Prilog 5179
ImageShack Album - 3 images
Citat:
d1d kaže:
^^ ...kao slikas zvazde, a? :sarcastic:
A komsinica od prekoputa ? :secret:
Ma za komsinicu mi ne treba, ona je bar blizu. Mada provalio si me. Nego na zalost, nemam neki pogled, ali bice valjda jednom :(
@alferac svuda se fotografi dele na Nikondzije i Kenondzije :)
Citat:
Marko 5 kaže:
Evo nekih hemijskih olovki,Dupont i Montblanc,nisam ljubitelj penkala ali Dupont pise kao penkalo.
Marko super su ti olovke, i ja bih morao da se otvorim za neku dobru. Reci mi koja od te dve je po tvom mišljenju bolja, a koja je skuplja?
Pozdrav.
Kako je moguće da ja ovu temu tek sada vidim :)
Evo još nekoga ko je zaljubljenik u mobilne telefone, muzičke playere, kompove, foto-aparate...
Telefone mijenjam 3 puta godišnje, ali ne slažem se sa vama u pogledu najboljeg operativnog sistema. Koristila sam iPhone: BlackBerry je zakon :)
iPod je naravno posebna priča: da pitam ove poznavaoce da li da mijenjam iPod nano i kupim iPod touch?
U planu je kupovina MacBook-a (trenutno imam Toshibu) i iPad - a.
E, da, naravno imam i kolekciju nakita u kojoj prednjače minđuše :)
Marko jel kupujes olovke kod njihovih predstavnika ili neki drugi vid, kako prepoznajes kopije montblanc sobzirom da postoje jako dobre kopije.
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Ljudi čuvajte se impulsne kupovine. Juče sam otišao u grad sa ženom da ona zameni neku košulju koju je dan pre toga kupila, i vratili smo se iz grada sa 3 para farmerki, elegantnim pantalonama i olovkom. Da se razumemo, farmerke i pantalone mi trebaju, ali olovaka zaista imam dovoljno.
Stvar je u tome da kada sam video kombinaciju brušenog i poliranog metala sa utisnutim logotipom Parkera na vrhu, jednostavno nisam mogao da odolim a da je ne kupim: Evo slika:
Prilog 5284Prilog 5285Prilog 5283Prilog 5286
Citat:
Vladan_Stevanovic kaže:
Ljudi čuvajte se impulsne kupovine.
Ja uvek odlažem trenutak kupovine, par dana do par nedelja, zavisi koliko je "velika" kupovina. Tek kad se ohladim, mogu da realno sagledam da li mi nešto treba ili ne, da li je upotrebna vrednost dovoljna da opravda investiciju, da li ću ja to baš toliko koristiti itd. Ili kod stvari koje nemaju praktičnu primenu, da li je "merak" dovoljan da opravda investiciju. Ako i posle vremenske distance imam želju/potrebu, onda tek pazarim.
Inače, investiram još u foto opremu. Ima tu neki dSLR, nekoliko objektiva, blic, torbe, stativi itd.
A bre Vlado, kupio si farki za narednih 10 godina! :laugh:
Hmmmm... nickname kao nickname mod sa jednog domaćeg IT foruma? :)