Zippo upaljace
Printable View
Zippo upaljace
Prilog 5100
GERBER Infinity Ultra™ Task Light White L.E.D.
Skeletool i Micru imam. Savrsene stvarcice !
Uz lep sat obicno ide i lep upaljac... naravno ako ste pusac. S.T. Dupont je prava stvar... ja imam jedan dobio ga na poklon.
Prilog 5102
Takodje volim naliv pera... pored kolekcije satova imam i nekoliko naliv pera...
Prilog 5101
Ono sto ide uz satove su brojni casopisi i katalozi o njima koji dodju kao prateca oprema...
^^ montblanc, lep izbor :top:
Laneni, hajde postavi sliku montblanc-a, ako si u mogućnosti! :)
Pozdrav
Nekada sam sakupljao auto-časopise ali kada se pojavio problem skladištenja-Jednostavno sam ih pobacao.U svakom slučaju,kupio sam svaki časopis na tu temu od 1984-te do danas.
Automobile vrlo volim!Ne palim se na brza i skupa kola već na automobile kao takve.
Promenio sam ih 17,od BMW 525 do Peglice.
Naravno,tu su i benziski upaljači.
Prilog 5104
Odlicne su vam sve igracke koje skupljate. I ja sam mislio da sam se izlecio, ali kada sam sada pogledao sta sam sve skupljao i sta za cim i dalje tragam, pa daleko sam od izlecenja :)
Evo nekih igracaka: Psion, Hasselblad, teleskopi, olovke, cilibar, umetnicke slike..
Ima li nekoga da se zanima za maketarstvo? Nedavno sam dobio na poklon ovo sa slike, rešio da konačno počnem da sastavljam, nabavio farbu, pa k'o velim, može da bude zanimljiv hobi. Zasad ne deluje teško, samo treba dobro paziti na detalje, što je već karakteristika ljubitelja i poznavalaca satova.
Prilog 5117