-
Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?
Jagos,
Opasna stvar! Najljepši SUV po meni!
Onaj švabo je strašnu stvar uradio sa Kia!
Svaka čast,srećno te služio zamijenio ga za bolji!
Momci,
Hvala puno. Moralo se uzeti malo veće- biti tata zahtijeva malo veće vozilo od moje stare Fabie.
Škripanje- neka škripi do mile volje,samo neka se ne kvari(kakvi su nam putevi i tenk bi proškripao)!
Motor je 1.4 100KS,benzin. Najjednostavniji mogući i meni je taman. Nas 4-ro u kolima, a vozim 60kmh u 6.brzini(1600 o/min) bez problema.
Ja zadovoljan,za sada.
-
i tebe dalibore srecno da sluzi dok ne uzmes jos bolji.ja sam zadovoljan mada sam presao tek oko 200km pa ne bi mogao da kazem nesto vise.kazem prvi utisci su odlicni prijatno sam iznenadjen.motor kod mene je 1,6 gdi 135 ks.
-
Jagos
Čestitke i tebi.
Sa srećom se navozao.
-
jagose, svaka cast! Fenomenalan SUV, nema se sta dodati. Daj malo detalja - koji motor, oprema?
Danas imamo festival KIA ;)
P.S. I ja cu se ponoviti za koji dan t.j. obezbediti lepsu polovinu i time vratiti Alfu kompletno u svoj posed :D
EDIT: Sad vidim da si dodao detalje o motoru :)
-
Momci, čestitke obojici :beer:
Neka vas ljute mašine dugo i lepo služe.
-
Hadži, Jagos , čestitke. Neka vas dobro služe.
-
Jagose i Dalibore cestitam, pa da vas lepo sluze! Sada je vreme i da se ponovite nekim satom uz nove četvorotockase!
-
jeste vreme al nece moci.osim ako nema negde neki povoljan i na odlozeno.uh.
-
Hvala ljudi.
jagos,
Dobar motor,pravo dobar. Takav u ceed-u troši i manje nego 1.4,a vuče pošteno bolje.
Miki,
Jeste vrijeme ali nije vakat!:lol:
Nemam ja potrebe za još kojim satom - dosta su ona 2.
Nešo,
Teško se ovo moje može nazvati ljutom mašinom(kod jagosa je druga priča),al' ' fala vi na komplimentu!
vladas,
To je kao da si i sebi kupio auto!
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
jagose i dalibore:congrats:i ja sam se danas ponovio da tako kazemo posle godinu i par dana sam opet za volanom prosli smo sve terapije lecenja rehabilitacije i ostale gluposti i seli opet na vozacevu stranu.radi se o audiju b4 ;93 god. motor 2.3 automatic to je jedino iole normalno sto sam trenutno mogao da nadjem od automatica za ne bas velike pare a nisam mogao vise da cekam.evo i neka slikaPrilog 75934Prilog 75935Prilog 75936Prilog 75937
-
Hvala.
Dobro izgleda za auto staro 20god.:thumbup:
2.3 automatik!
Instaliran LPG?
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 80281
BMW 524 2.4 dizel iz 1991 :blushing:
a voleo bi ubedljivo da bude takodje nemac audi S5 :drool:
Prilog 80282
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 80315 oldtajmer a u dusi mladic
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Od pre nekoliko meseci ponosni vlasnik jednog Bavarca...
Prilog 80337 Prilog 80338
BMW 320d touring 110 kW
-
Peugeot 106, ne volim velike i namunjene automobile. Ovaj mališa odlično završava posao, bez da traži mnogo brige.
A kada bih baš mogao da biram, da sad kupujem nov auto, verovatno bi Kia Soul odnela pobedu. Meni je to jedan od najlepših automobila.
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja sam od skoro ponosan vlasnik jednog BMW-a 320d 2004 god.
Prilog 80589Prilog 80590
-
7 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja samo stidljivo da predstavim novajliju i mog spasioca, kojim sam dobio Alfu samo za sebe :D - VW UP, 2012, 999ccm, 60KS:
Prilog 80663Prilog 80665Prilog 80666Prilog 80667Prilog 80668
EDIT:
Alfa mi mami osmeh svakog dana a evo i slika od pre neki dan, kad smo sreli bliznakinju ;):
Prilog 80669Prilog 80670
-
Vladas čestitam tvojoj ženi.
Samo tak'o nešto i treba voziti po gradu.
PS.- UPiš mecu za precu :D
-
vladas lep vozni park.cestitam
-
Citat:
vladas kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=63d5TZYSCFE
bezobrazno lep auto :drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool:: drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::d rool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::dr ool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::dro ol:
e da...cestitke i na ovom malom "narodskom" autu...:thumbsup:...iz ugla ljubitelja alfe, sada je samo tvoja :D
sala naravno ;)
-
Kad vidim ovu kubikažu od Up-a odmah me na yugo45(904ccm)podsjeti!
A tu su negdje i veličinom.
Moja gospođa ga ne bi vozila Up(ni nešto slično) ni da joj platim!
Za nju samo kompakt klasa dolazi u obzir.
-
Citat:
jagos kaže:
Au, ovo mi je promaklo...ne znam kako. Ali znam gde ces da platis pivo za ovu masinu za nekih mesec (+- neki dan) dana :congrats: Neka je sa srecom.
Citat:
HADzI DALIBOR kaže:
Vidj'...i Hadzija se ponovio.
Zato nema satova na forumu u poslednje vreme :laugh:
neka je sa srecom, takodje :beer:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Znam da ce mnogi pomislit da je najbolje da se pokrijem po usima i sutim ( :) ), ali ja sam ljetos kupio...
-
-
Citat:
anpi kaže:
Znam da ce mnogi pomislit da je najbolje da se pokrijem po usima i sutim ( :) ), ali ja sam ljetos kupio...
Rapid?
koji motor?
-
anpi, kupio si, po meni, najbolji auto u klasi (i malo vise) i tom cenovnom rangu...
Ja ne znam koji motor, koji nivo opreme, ali kod nas je trenutno pocetna cena za taj model <10000, sve sa registraciom. Tako da...sve pohvale za izbor. :congrats:
-
meni se ta skoda bas svidja.odlican izbor.
-
anpi, nemas zasto da cutis, odlican izbor a i boja mi se bas dopada. Koji je motor? Kako si zadovoljan?
-
1.6 tdi elegance
Ja prezadovoljan za sada. Kod nas se za cijenu koju stavi diler jos mozes dobro cjenkati, tako da sam dobio gratis metalik boju, parkirne senzore straga, dodatno zatamnjena zadnja stakla, alarm i jos neki sitni popust.
Problem je sto se ceka 60-120 dana, pa mi je stigao prije ulaska u EU. Da je malo zakasnio, ustedio bih nekih 1000€ koliko je pojeftinijo smanjenjem trosarina zbog niskog CO2 :)
-
Odlican auto, i u skorije vreme cu mozda menjati auto treba mi veći pa mi pada napamet ova skoda mislim ti vise i nije "skoda"...za jagosa nema zime, a Hadzi ono sto du uradili sa Kiom svaka cast za njih
-
Citat:
anpi kaže:
1.6 tdi elegance
Kad je bal, nek je bal!:thumbup:
Jedini motor koji valja u ponudi(1.2htp je preslab, EA111 1.2 i 1.4tsi imaju velikih problema sa lancem i turbinom).
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 80702 evo i jedna iznutra :)
-
Citat:
anpi kaže:
1.6 tdi elegance
Ja prezadovoljan za sada. Kod nas se za cijenu koju stavi diler jos mozes dobro cjenkati, tako da sam dobio gratis metalik boju, parkirne senzore straga, dodatno zatamnjena zadnja stakla, alarm i jos neki sitni popust.
Problem je sto se ceka 60-120 dana, pa mi je stigao prije ulaska u EU. Da je malo zakasnio, ustedio bih nekih 1000€ koliko je pojeftinijo smanjenjem trosarina zbog niskog CO2 :)
Dobar je taj 1.6 u golfu ima 106ks ako se ne varam. Ima li jaci motor od tog? Dobro si ti prosao sa tim gratis dodatcima, meni ovi iz Mercedesa prosle godine nisu ni metalik boju castili a o alu felnama da ne pricamo to dvoje je ispalo 1500e skoro, sa njima nema cjenkanja na karajnju cijenu dobijes neki popust ako imas srece i to je to, ali je isporuka u dan tacna.
Sve u svemu odlican auto neka te dugo sluzi:thumbsup:
-
Ljetopis čuveni.poceli su Darko i oni da se cenjkaju ja sam im ozbiljno skidao cifre kad sam bio u septembru ali sam ipak odustao na kraju.prelomila mi je dužina garancije i jos par stvari.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Clio sam prodao, novi clan je Seat Ibiza 2006 godiste :)
Prilog 81013
-
Prelepa Ibiza a i boja je odlicna. Auto emocion ;)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
zare bas te briga 4 litra nafte
-
Da, sto se potrosnje tice nema zamerke
-
Stavi mu,bolan, neke ratkapne!