Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?
Kia je stvarno odlicna, imao sam priliku da probam 3.0 sa automatskim menjacem (u globalu ne volim automatske menjace), ujeda kako ide, unutra je kao u sobi, mesto za do 7 putnika, ali treba imati na umu da je na NCAP-u dobila bas, bas katastrofalne rezultate, ko hoce da pogleda naci ce na YT vrlo lako, KIA Carnival crash test...
Za sebe me boli uvo, ali ja porodicu u ono nikad u zivotu ne bi stavio
Citat:
Punisher kaže:
Pazi, ja vozim Stila i kad ulazim moram da zavucem nogu ispod volana, inace od kolena ne mogu da prebacim nogu na svoje mesto, a volan je podignut na max.
Jedino ti ostaje da vozis sa zadnjeg sedista! :D Znam kako ti je, ako ti je za utehu.... Nego, preporucite mi neku dobru navigaciju tipa do 100$ da porucim preko proverenih sajtova i neki savet. Hvala.
Nosac za telefon i kabl za punjenje u autu [emoji14]
Razmotri Garmine, TomTom
Potpis za mob! Mene je mob sa iGO izvukao 2x iz BG(jednom kada sam dolazio da upoznam raju s foruma) i privukao me kroz čitav ZG iz pravca SLO do Dubrave. Sada je WP kod mene pa sam opet miran.
Moj telefon ima 5 inca displej, stvarno je lagan za koriscenje kao navigacija (uz iGo program... khm... "slobodnije distribucije"), a uz to je multifunkcionalan. Samo punjac mora, brzo se trosi baterija putem navigacije...
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja sam hteo komforan auto pa se pazarila skoda superb. Mesta napred I previse, pozadi da ne pričam, u rangu Mercedes s klase u long varijanti. Preporuka inace za ovaj auto, nudi mnogo toga za razumne novce.
Prilog 109171Prilog 109172
Citat:
kiss kiss bang bang kaže:
Jedino ti ostaje da vozis sa zadnjeg sedista! :D Znam kako ti je, ako ti je za utehu....
.
Znas li kako sam imao obuku i polaganje na Jugu? Oborim vozacevo sediste, gurnem dupe da sednem na naslon i tako vozim :D
Damn! Jel imaš kakvu fotku?
I ja sam polagao na yugu: 55-ca, '85. ,u 3. nisi mogao da ubaciš ,a da ne drobi(stara,dugačka poluga- hod joj od vrata do vrata)!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Toyota Corolla Verso
Prilog 109174
Ja sam apsolutno svaki auto normalno vozio, pa i Ficu. Imam 205 ili tako nesto. Problem mi je da udjem u neki auto, ali kad sednem, volim da sedim relativno uspravno, dovoljno blizu volanu da mogu da vrtim snazno i brzo u svakom momentu, da mi ruka bude prilicno savijena kad hvatam menjac (sto nije toliko tesko kad ruka ima metar, jel), a kolena siroko, da ne udaraju u tablu i ne zakacinju volan, daleko ga bilo