-
Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?
-
Bogami @don Alberto ti se ne zezaš [emoji482] :)
Sent from my G3221 using Tapatalk
-
-
Volvo S60, D4, 133KW, 2015, Momentum.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
https://i.ibb.co/2MQhTbn/IMG-20200101-163620-067.jpg
Ako mod moze ubaciti sliku u post iznad. :)
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
Citat:
don Alberto kaže:
Gde nestadoše oni dobri, stari dani Steinhart-a. Mislim, niko ne može ništa loše da prigovori izboru, ali voziti Maybach u Srbiji mi je ko otići na buvljak sa Patekom na ruci. U svakom slučaju ako ga pazariš može jedno okupljanje za ljubitelje satova na zadnjim sedištima Maybacha[emoji12]. Tolarbo može poneti neki Rolex da budemo na visini , Zagor i Taunus vintage, Duka diver ali micros, Sdbiba znamo šta će doneti naravno, Hailfish može neku priču o razvoju Maybacha, trebaće nam i doktor ako prepijemo npr Dušan, Sky da Rusi ne budu uvređeni što nisi Nivu pazario a Neša može da kontroliše da sve prođe u redu i da ne napravimo neko njesra. Ja ću iz gepeka Erdingera da dodajem i da služim, a prednji red neka bude za sve koje nisam spomenuo. E to bi bilo okupljanje...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
[emoji627] [emoji482] https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f7c14e741a.jpg
-
Citat:
Nešoni kaže:
Gde nestadoše oni dobri, stari dani Steinhart-a. Mislim, niko ne može ništa loše da prigovori izboru, ali voziti Maybach u Srbiji mi je ko otići na buvljak sa Patekom na ruci. U svakom slučaju ako ga pazariš može jedno okupljanje za ljubitelje satova na zadnjim sedištima Maybacha[emoji12]. Tolarbo može poneti neki Rolex da budemo na visini , Zagor i Taunus vintage, Duka diver ali micros, Sdbiba znamo šta će doneti naravno, Hailfish može neku priču o razvoju Maybacha, trebaće nam i doktor ako prepijemo npr Dušan, Sky da Rusi ne budu uvređeni što nisi Nivu pazario a Neša može da kontroliše da sve prođe u redu i da ne napravimo neko njesra. Ja ću iz gepeka Erdingera da dodajem i da služim, a prednji red neka bude za sve koje nisam spomenuo. E to bi bilo okupljanje...
Pa kad sam vozio Bentley, što ne bih i Maybach!?!?!?:yes4:
https://i.postimg.cc/zvTsDJCk/CAM00233.jpg
-
Citat:
don Alberto kaže:
Pravi odgovor da zapuši usta nevernom Tomi
-
-
-
-
Dobijen na loto il si ga kupio!? [emoji16] Sigurno kolega @VLADAN P misli na Maybach :)
-
Citat:
don Alberto kaže:
Koji???
Maybach beli.
Pomislih da si crni stavio kao primer želje pa mi bilo logično da je beli kupljen :confused:
-
Beli je kupljen i vozim ga još od maja meseca prošle godine, ali nije Maybach, nego E 220d 4 Matic full AMG oprema
-
A pre belog beše neka dobra osmica čini mi se ;)
-
-
-
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Gotova zima...letnje gume i druge felnePrilog 146908
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
-
Ja se spremam još ovaj vikend za Kop. Nadam se da će mi trebati zimske gume. Posle toga može zamena
-
Nadam se da ces lepo da se iskijas..i ja sam hteo da probam quattro ali zakasnio
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Verni i pouzdani pratioc poslednje 3 godine
Prilog 146911
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 148439
Trenutno imam oba, levo je e350, benzin/struja 300hp a desno c200 benzin 184hp. Desni je na prodaju
-
Hteo sam da postavim sliku mog Punta I ali evo sad se malo kolebam...
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Ma šalim se, evo je vikend sprava u akciji :man_in_love:
Prilog 150440
Prilog 150441
Prilog 150442
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 150473
Kod mene dve godine. Kupljen sa oljuštenim lakom na haubi, to se posle desilo i sa levim blatobranom.
To najzad sredio ovih dana.
-
Crvena boja je najgora autoboja, strada najbrže od sunca i ljušti se, stvar je do nepostojanog pigmenta. U firmi imamo crvenog Mercedesa i Reno Megan, kod oba se guli farba, to nije slučaj sa bilo kojim drugim autom.
Ne znam kakva je situacija sa Mazdinim crvenom, oni tvrde da je kvalitetna farba.
Zato bi ja crvene automobile zaobišao u širokom luku.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
A4, B7, 2006. 2.0 benzin+lpg, već 6 godina veran i pouzdan pratioc :)
Prilog 150477
-
Da, crvena je izgleda najnepostojanija moguća boja.
Ali kod ove Alfe je izgleda bilo naknadno farbana hauba i taj blatobran, pa su ”popustili”.
Sad će trajati do prodaje, što u mom slučaju znači moguće već dogodine...
-
Vozim Toyota RAV4 II 2005.
Nisam razmišljao o nekom drugom autu. Možda najnoviji RAV4 hibrid.
-
Malo vam da se nadmećete u skupoći satova, pa ajd da vidimo šta ko vozi...šta je sledeće??.. Kakve partnere i eventualne ,,sa strane,, imaju ljubitelji satova...ili...,,gde žive ljubitelji satova???...
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
-
Ko se sa kim nadmeće? [emoji44][emoji848]
-
Citat:
taunus kaže:
Ko se sa kim nadmeće? [emoji44][emoji848]
Kad se postave pitanja koja nisu u vezi ša satovima, npr. Šta voze ili šta piju, ili slično...to onda prelazi u nadmetanje...na stranu što je cijeli život postao nadmetanje, ajmo sad..,,koji smatr tv imaju ljubitelji satova,,..
-
Ne doživljavam to tako i nisam stekao takav utisak ovde na forumu. Zato i jesam ovde ovoliko godina.
-
Citat:
Miroslav67 kaže:
Malo vam da se nadmećete u skupoći satova, pa ajd da vidimo šta ko vozi...šta je sledeće??.. Kakve partnere i eventualne ,,sa strane,, imaju ljubitelji satova...ili...,,gde žive ljubitelji satova???...
Otidi na Hrvatski forum. Da vidis kako je tamo. Psihijatrija level pro :)
-
Citat:
anpi kaže:
Otidi na Hrvatski forum. Da vidis kako je tamo. Psihijatrija level pro :)
Vjerujem...
-
Citat:
Miroslav67 kaže:
Mislim da si u zabludi po tom pitanju a vezano za doživljaj postova na ovom forumu od strane članova.
Motivacija onoga ko nešto predstavlja je pretpostavljeno pozitivna a realno nebitna.
Predznak percepcije (pozitivan ili negativan) viđenog od strane ostalih članova je ličan i zavisi od godina ,obrozovanja i onoga -kakvim te je čovekom život napravio.
Ne vidimo svi isto u istom.
Žao mi je što ti tako vidiš stvari.
Ja to skoro nijednom nisam osetio na ovom Forumu a svakako ne u postovima redovnih članova.
-
Citat:
Miroslav67 kaže:
Kad se postave pitanja koja nisu u vezi ša satovima, npr. Šta voze ili šta piju, ili slično...to onda prelazi u nadmetanje...na stranu što je cijeli život postao nadmetanje, ajmo sad..,,koji smatr tv imaju ljubitelji satova,,..
Mislim da su ovakve teme čak vrlo korisne i edukativne.
Ima ih više, voleo bih da su i mnogo više zastupljene nego što jesu. Kada je reč o ljubiteljima satova, stekao sam utisak da tu ima jako puno finog i kulturnog sveta i zato i njihovo mišljenje ima "težinu".
Ovde sam npr. video zanimljive predloge za olovke, upaljače, pribor za brijanje, bicikle i sl., pa i knjige, i kada bih se odlučivao da nabavim nešto od toga značilo bi mi da se konsultujem sa nekim od poznavalaca, Zato i napominjem da ovakve teme smatram korisnim i nisam primetio da je neko upotrebljavao forumski prostor kako bi se hvalisao.
Upoznao sam lično dosta veoma aktivnih i zaslužnih članova foruma i uverio sam se da su njima satovi zaista hobi i pasija i da njihovi postovi nisu postavljeni da bi impresionirali druge, nego su često veoma korisni i poučni. Zbog toga se i radujem kad ovde otkrijem neko zanimljivo piće (iako ne pijem), olovku, pribor, novčanik i sl.