Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?
Citat:
backarelli kaže:
-bata-Rule , pa njegov "starac" je opšte poznat svim pravim zaljubljenicima u Forda. To zasigurno znam iz drugih izvora...
boris88 je samo napisao "starac" , jer ne želi da razvodnjava temu, a mnogo ljubavi leži u tom "starcu" , veruj mi. ;)
...zna on i mog starca, jer je malo ludaka koji će se starcem uputiti na Lefkadu (ukupno predjenih 2800km za 12 dana prošle godine ) :D
...a naš anbeast , ili ti brada-zver je imao tu čast da se vozi starcem pre neko veče, koji i dalje miriše i blista ! :thumbup:
Baki, znaš kako se kaže: "Bez starca nema ni udarca". :D
Citat:
backarelli kaže:
Mmmm, ovaj projekat mi se sviđa skroz :D Mada, i jedan Capri Perana može da prođe, kad smo kod V8 motora :D
Citat:
Djordje Sugaris kaže:
Na molbu člana Rus_PA, da okačim par slika svog ljubimca. BMW 1602 iz 1972. godine, prilično vitalan četrdesetogodišnjak po imenu Albert, nažalost daleko od sjajnog stanja, ali radi se na tome :)
Prilog 47025Prilog 47026Prilog 47027Prilog 47028
Mora da si čest gost kod dr. Mitrovića u Sremčici:)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo i ja da predstavim svog ljubimca koji brzinom svjetlosti loce benzin, sreca pa je gorivo jeftino :D
Prilog 49191
Ugradi plin pa će njega da usisava :)
Citat:
zare kaže:
Mora da si čest gost kod dr. Mitrovića u Sremčici:)
Naprotiv, nijednom nisam otišao kod njega, a trudim se i da ostane tako :D
Citat:
VLADAN P kaže:
Ugradi plin pa će njega da usisava :)
Ma jock, gre'ota je to u njega, teram dok se moze, ako dodju crni dani preci cu na bicikl :)
Citat:
pablito kaže:
Evo i ja da predstavim svog ljubimca koji brzinom svjetlosti loce benzin, sreca pa je gorivo jeftino :D
Prilog 49191
prelep...samo imas istu oznaku na vratima kao ja...mada je meni duza :angry:
Citat:
milan zmaj kaže:
prelep...samo imas istu oznaku na vratima kao ja...mada je meni duza :angry:
Xexe to da me ne bije maler, svaki auto koji sam vozio je posle izvjesnog vremena dobio neki ukras, vjerovatno zato sto se parkiram dje stignem, da mogu na banderu bi ga popeo :)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Postovanje! Evo i moje "kamile" ili "belice" kako ja tepam svom autu. Kamila ga zovem zato sto malo trosi a dobro ide a belica, to je ocevidno! :)
Prilog 49833Prilog 49834