Misliš "masonske" takmiče se masoni ili "masonske" pa su zato bedne ili svi Britanci su masoni ili već šta?
Printable View
to bi bila preduga prica, a i najverovatnije bi bio ismejan na kraju... tako da bolje da se zadrzim na onom sto sam reko'
...uuuhhhh... krrrrrcccc... šdewiuz32zudxbqio... :cursing: ...ne znam šta mi je ... qwixedcz4hgfqm ...ruke mi drKte ...:argh:
nikako da zapakujem ovog Seika za poslati u kafanicu... ček da odmorim malo Prilog 30446
jooojjjJJJ , neki me strah uhvatio . Treba Invicta da stigne, pa u isti čas i Seiko... ne ne ne, nije dobro. :fie: :hmmmm:
...previše je to , za jedno preosetljivo srce Prolaznika . Pridošlica prelepe Invicte i ništa manje lepog Seika , bi bile ozbiljan emotivan udarac. :afraid: :agree: Nikako nesmem dozvoliti tako nešto . Dobro je što mi pade na pamet u zadnjem trenutku... ostalo samo da pljasnem poštansku marku . Dobro je da sam se setio...:stop: Prolaznik mi nikada to ne bi oprostio. Prilog 30447
Hahahaaaaa... Vlajo , živa legenda ! :thumbsup: Uvek raspoložen za laganu, ne obaveznu, prijatnu čašicu razgovora !!! :pleasantry:
Zagor časti zbog rođendana, a gazda se počastio novim satom... Verovatno i on časti turu zbog prinove...
Pravite spisak za naručivanje... :beer:
Toceno tamno, velika krigla! Pijem u tvoj zdravlje Te-neju! Cime se to gazda ponovio? Da nije ovog GS-a Baki posalo njemu umesto prolazniku?
Prilog 30555
Evo, pivo za zmajeve (i to zlatne)! Ili je mozda pravljeno od zlatnih zmajeva?! Ko ce ga znati...Ludi su ti Belgi...
Upravu si baki plasim se da Prolaznik ne bi reagovao ovako kad bi dobio dva sata u jednom danu:lol:
РТС :: Нервни слом због сребра
Ma kakav RTS nervni slom... nikako bre da nađem RTS Bangee ADA (najmlađi skakač)... :hmmmm:
jel se desava ovde nesto...ili ce samo ispred moje zgrade :)
Ne znam nista, osim da jos cekam pam 339 da bih mogao da pisem recnziju:lol:
eee Serb one ce da ode tok ga ti budes docekao...:)
ali neka neka...