Re: Kafanica (Tema samo za noćobdije)
Citat:
tolarbo kaže:
A nosio sam ga na okupljanje, e da si tamo dosao lako bismo se dogovorili :)
Inace Tissot ima prelepe modela za ovu godinu.
Nisam mogao da dodjem stvarno sam hteo da vas sve upoznam, ali sam izaso iz kuce oko 3 i dosao oko pola 12:crying: Sledece okupljanje ne propustam:) Da tissot ima super modele, i mislim da odnos cena kvalitet je odlicna , mislim da u tom rangu jedino hamilton moze da mu parira:) Jedino sto mi se ne svidja sto ima dosta kopija i sto sam negde procitao da tissot ima i fabriku u Kini?? Ali to je opsti problem sa satovima, pa sta je tu:)
Citat:
Serb kaže:
Stvarno lep , jedan od lepsih koje sam video:thumbsup: Nego sta mislite nocobdije, da li da pisem tekst o IWC ili o Seiko, na isti fazon kao sto sam pisao o AP:confused:
Pisi o Seiku, evo bas me ona rasprava podstakla da malo pogledam kako stoji Seiko. I na zalost ne cvetaju im ruze. Prosle godine gubitak od 136 miliona dolara. Iako imaju veliku neto prodaju od oko 3 milijarde, opet beleze gubitak. Pa je sve to i uticalo da je trzisna kapitalizacija (vrednost firme) mala iznosi 560 miliona dolara. Eto jos jedan od razloga da bar neki lepi tekst napises o ovom velikom proizvodjacu!
Citat:
luger kaže:
Ako Volis gagija jovanovicia obavezno gledaj predstavu Dobro dosli u Srbiju, plakao sam od smeha:lol:
Ma to da li je u Kini ili Svajcarskoj je potpuno nebitno ako je kontrola kvaliteta na istom nivou. A gde si video kopiju Tissot-a, ja nisam nikada video. Pa ne verujem ja da ima puno kopija, to su jeftini satovi, nije to toliko interesantno za kopiranje. Rolex, IWC, Zenith, Omega, to se kopira
I ja sam bio blizi seiku i nekim modelima koji su im za ovu godinu. Sad zavrsavam jos par modela o AP da zaokruzim temu i bacam se na Seiko. Steta bi bila da Seiko propadne , ipak su oni ikona casovnicarstva:)
Citat:
Serb kaže:
Ako Volis gagija jovanovicia obavezno gledaj predstavu Dobro dosli u Srbiju, plakao sam od smeha:lol:
Uh odlicna je predstava! Tri puta sam je gledao, i vise ni jedna zena nece da ide da gledamo :) Ali predstva je stvarno super, i nije uopste daleko od istine kada je u pitanju nas turizam. A tek sto je rodbinu ukljucio u biznis :)
pratim lik i delo gagija jovanovica redovno ... ;)
sledece za kafance je run dmc na srpski nacin ( sa outfitom dragana ognjenovic
stvarno nema nikakve veze ! :P )
Orkestar Dejana Lazarevica-Floyd (muzika iz filma Nacionalna Klasa) - YouTube
Nisam video uzivo nego sam citao na netu o kopijama i kako da se prepozna kopija, cak sam naleteo i na tekst da prave kopije amfibija, sto mi je prosto neverovatno... Upravu si vazna je kontrola kvaliteta, ali mislim da bi svi mi voleli da se Svajcarac pravi u Svajcarskoj, bez obzira o kojem je proizvodjacu rec:)
Citat:
Serb kaže:
I ja sam bio blizi seiku i nekim modelima koji su im za ovu godinu. Sad zavrsavam jos par modela o AP da zaokruzim temu i bacam se na Seiko. Steta bi bila da Seiko propadne , ipak su oni ikona casovnicarstva:)
Ma nece da propadne, samo lose stoje. Ali kao sto sam vec pricao sa Daliborom. I sami su krivi. Prvo veliki broj modela imaju samo za Japansko trziste. Totalno su promenili koncept u odnosu na 60-te kada su bili prisutni svuda i kada su pisali istoriju casovnicarstva. Drugo markiting ima je ocajan u odnosu na ranije. Distribucija im je takodje vrlo slaba, a uz sve to i ova finansijska kriza.
@Tolarbo Pazi kad se slazem sa tobom 100 posto:thumbsup:
Luger@ Na zalost mnogo istine u predstavi:lol: A pesma Buda je pobedila:lol: