Dilema izmedju dve kornjace
Ljudi, imam opasnu dilemu izmedju dve seiko kornjace. Naime, jednu od njih moram da prodam. Dok nisam kupio srpd21k1 bio sam zaljubljen u nju. Sad kad je imam nekako nije to to. Srpc23k1 je duze kod mene i sad kad ga nekako pogledam, izgleda mi bolje nego great white.
Sta vi savetujete, sta je po vama lepse?
Glupo pitanje, ali eto, prinuđen da pitam i ovde. Bilo bi najbolje da mogu da zadrzim obe, ali.... zna se sta je problem [emoji387][emoji383]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ee30a5449a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9734f846b7.jpg
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Re: Dilema izmedju dve kornjace
Sam si sebi odgovorio :)
Ostavi onaj koji ti se više sviđa. Meni, lično, plavi lepši, al ja sam sad u boja fazi :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
"Save the ocean" definitivno ima taj diverski vibe sa živopisnim ciferaom i asocijacijom na morske dubine, pa je po meni idealan letnji sat. Sivi se verovatno bolje uklapa u sve odevne kombinacije i ima klasičniji dress prizvuk. Onog kojeg više nosiš njega ostavi. :)
Save the ocean. :thumbup:
Na kraju sam morao da potražim po oznakama :).
Tebi se više sviđa sivi, ako sam dobro razumeo?
Nije čudno da sat koji se dugo iščekuje na kraju, kad konačno stigne, ne ostavi željeni (očekivani) utisak. Koliko vidim, većini se više sviđa plavi ali ti si na kraju taj koji će ga nositi :). I stvarno mi deluje da si sam dao odgovor na svoje pitanje :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Naravno da ćeš ti odlučiti.
Ali kad si već pitao.
Meni je plavi mnogo upečatljiviji i lepši.
Hvala momci, dilema i dalje traje, ali malo mi je lakse. Sva sreca da nece da ostane kao jedini [emoji6]
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Definitivno za mene Save The Ocean verzija. Imao sam i ja dilema slicnih ali sam dosao do sledeceg zakljucka- Iznesi oba na sunce i onda donesi sud. Videces da plavi definitivno na suncu dobija svoj maksimum i zivopis. Ne kazem nista lose ni za ovaj drugi, naprotiv. Najbolje je da imas plavi za leto a ovaj drugi za zimu. Sa jednim ides na more, a sa drugim skaces u zaledjeno jezero :D