Re: Dilema izmedju dve kornjace
I ja sam više za Save the Ocean verziju.
Možda zvuči pristrasno pošto imam taj model, ali pre nego što sam ga kupio, gledao sam dugo ostale verzije i nijedna mi se nije svidela kao "Great White".
Jednostavno cifer mu je prelep, po meni jedini koji bi još mogao da mu parira po lepoti je PADI verzija, koja isto tako jako atraktivno izgleda.
Odluka je na tebi, ko što kolega EEE reče, zadrži onaj koji ti više leži na srcu.
Tacno! S tim sto se krunica kod PADI verzije usrafljuje lagano, a kod bele ajkule se propisno "nastruzemo" dok je usfrafimo do kraja :D
Da, to za krunicu sam i ja primetio. Zasto je tako? Cak sam mislio da nešto nije u redu.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Citat:
ssrki kaže:
Da, to za krunicu sam i ja primetio. Zasto je tako? Cak sam mislio da nešto nije u redu.
Pitaj boga... Takva je cela serija ta... Ja sam se tek skoro naucio kako da je dovoljno pritisnem da izostane onaj zvuk grebanja ili da se smanji sto je vise moguce.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Branislav Hačko kaže:
Ovaj king turtle mi je predobar, ajde da trgujemo
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Hvala, juce sam ga kupio za licnu kolekciju, pa sam se ovde pohvalio. Mnogo bolje izgleda uzivo nego na slikama. Ciferplat je jednostavno predivan. Prilog 151081
Da da, izgleda odlicno
Citat:
Branislav Hačko kaže:
Hvala, juce sam ga kupio za licnu kolekciju, pa sam se ovde pohvalio. Mnogo bolje izgleda uzivo nego na slikama. Ciferplat je jednostavno predivan.
Prilog 151081
Čestitam :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
1 Priloženi(h) fajl(ova)