Da li neko od vas prati izdanje Globalpressa Borbeni avioni? Moje misljenje da je izdanje super samo da su makete MALO CVRSCE.
Printable View
Da li neko od vas prati izdanje Globalpressa Borbeni avioni? Moje misljenje da je izdanje super samo da su makete MALO CVRSCE.
pratilo se, bolje reci pokusavalo da se prati, pa zbog ovdasnjih manira, odustalo se. prva tri modela kupljena, samo prvi normalno, a onda je predjen prag tolerancije za trpljenje ponizavajucih stvari koje dozivljavas po trafikama. u ovoj zemlji ni igracku nemozes kupiti normalno a da se ne udenu marifetluci, preprodavci, "nestasica",.... a zao mi sto ostadoh bez harikena.
za taj novac modeli su sasvim OK a uvek se moze nesto prigovoriti. nijedan od mojih modela nije bio ostecen a cuo sam da je bilo takvih.
Veruj mi da sam imao silne probleme da kompletiram dosadasnjih 10br. Znam o cemu pricas.Par modela sam morao da dokrpim super lepkom a SPITFIRE-a sam dobio bez tockova.Sve u svemu u kakvoj zemlji zivimo ova decja radost i nije tako losa.U mome kraju se kaze kakve pare takva i muzika.
znam da si i ti imao problema, video sam na MC.
kada trebam za deciju radost ( i svoju ) da potezem veze i podmicujem neku na trafici e onda mi se smuci zivot pa odem od besa i kupim one sky pilot koji su tek prava rugoba za ove a kostaju duplo vise. bar me kreteni ne nerviraju vec zadrzim malo licnog integriteta pred rafom i pazarim k'o covek.
aeroplanisti, pa i ovde ste poceli da se samoorganizujete...
:lol:
cek samo da prodjemo kurs instrumentalnog letenja, ima da se nadlece ono nocno kafance.
tema je pod "kafic" pa se ti poistovetio sa nama soferima eroplana ?
Ja kupujem i zadovoljan sam kvalitetom.
I ja sam imao problema sa tockovima na par modela ali sam to resio super lepkom.
Nervira me sto u manje gradove bukvalno stigne po jedan primerak pa moram da u 6h ujutru jurim ispravne modele po gradu, a posebno me nervira kad dodjem ujutru i kazu mi da se rasprodalo a ja znam da su ostavili avione na stranu za nekog...
Sofronije sto se tice preleta kafanice upomoc nam stize moj prijatelj BARON IKAROVO PERO. Pozdrav aeroplanisti
gde baron ?
gde ikar ?
gde pero ?
sta piju gospoda ?
:flapper:
soferska eroplanska ekipa ne pije dok vozi. po pisti, moze da se 'zavrlja".
posle moze jer je zgodno za akrobacije, samo ko nosi pice ako nemate letece osoblje :D
ruski sat sa naslikanim F-18 nije preporuka za ovo, mi smo propelerci :laugh:
... ako uspem da nadjem celicni model jak-a iz 1947 (bas pred rezoluciju),
i uslikam ga kao dokaz, hocu li vam se umiliti ?
:P
p.s.
moji vozaci ne piju, lazu zavidni...
:lol: :lol: :lol:
nista unapred. kada izguras to iz kaponira, javi se pa da sazovemo eskadrilu na glasanje.
a da nije LA-7 ?
mislim da, ali aeroplani nisu bas toliko moj fah.
zaronicu po kutijama i ponadacu se de ce da se pojavi.
Lugeru ako hoces u eskadrilu mora da imas bar jedno aeroplance. Sto se mene tice dobrodosao si ali mora i ostali da se sloze.
poz.
ja jos jedno bezolovno pice
Prilog 28796
ispod suncobrana pa da se leti
Dobrodosao medju aeroplance Ignjate. Odlican propelerac.
a, ignjate, ovaj tvoj as bas naredjao pobeda.
nego, da vidimo sa tehnickim osobljem da li moze da se okaci pod krilo kakva buteljka ako drustvu u kafancetu ponestane goriva :D
dajem koordinate, neka buteljke budu vodjene i raz´ladjene...
bez akcize ne lansiraj, ja sam legalista.
:flapper:
nisam zaboravio sta sam rekao, sad sam daleko od beograda,ka
d se vratim potrazicu jak-a.
evo momci tankuju,bezolovno pice.....
Prilog 28820
samo nemamo koordinate,trenutno se trazimo na karti
Prilog 28822
Dobra je diorama. :adore: Moze li neka fotka gde se vidi i P-40? :drool:
o"ma dodje
Prilog 28826Prilog 28827Prilog 28828
ne smem vise naljuticu administratore,ovo je svet satova...
ne smem vise
Može li neka fotografija satova u kombinaciji sa ovim aeroplanima?
Verujem da bi bila dobra kombinacija.
trenutno nisam pored njih,prvom prilikom napravicu nesto kako valja,
Meni je ova tema super interesantna! Doduse nisam nabavljao ove metalne modele, ali sam ranije pasionirano sklapao makete i upijao sve o avionima. Dotle je to islo da sam od britanskog Jaguara pravio naseg Orla (kad vec nije postojala maketa Orla)...
Sad imam gomilu nesastavljenih maketa (Lockheed P-38, Spitfire Mk Vc...) i cekam da opet spojim malo slobodnog vremena ;)
Evo par mojih kombinacija propelerca i sata:
Prilog 28888Prilog 28889
i jedna pozajmljena IWC Prilog 28890 A za eskadron Prilog 28891
POZDRAV
osvetla mi obraz,bravo zagore:thumbup:,meni samo fale satovi....sitnica:crying:
zagore , junace, na stuki su oboreni flapsovi, kao da je tuzna zbog glashute-a...
brzo salji sat meni da avionce ne pati! :flapper:
Jutros sam morao da ustanem rano i idem u obilazak trafika u potrazi za novim modelom...srecom, nasao sam ga vrlo brzo.
Odlican model, lepo uradjen.
Ako nije tajna koliko kostaju ovi avionu u trafikama po Srbiji ?
nije maketa ni avion- moja igračka u službi reklame za jedno drugo mjesto na webu
Prilog 29098Prilog 29099Prilog 29100
Evo i ja dodjoh sa kioska i sa br.11 i naravno HELLCAT-om.Stvarno su ga uradili extra.Nadam se da su svi dosli do svoje paklene macke.Lugeru nacekaces se za ovaj GLASHUTTE.Walter cena kod nas je 500din. Watchmag dobrodosao u ESKADRILU SVET SATOVA.
Znak za tebe:
Prilog 29108
Zaboravih na Vladu 035,izvini kolega evo i tvog znaka
Prilog 29109
Neverovatno. Posle dva dana na tafici u gradu Hellcat :thumbsup:
Prodavacica sva zbunjena kaze kako dobila 3 ( !?) komada, odmah joj uzeli dva koje redovno ostavlja poznanicima a ostali, valjda kao i ja, ni ne pitaju posto odustali od uzaludnog trcanja. Inace "redovno" dobija ona dva komada.
Kako god, F6F udje u rep F-15 na polici a sest mitraljeza nije malo, bice guzve :D
Brate Sofronije drago mi je da si se dokopao svoje paklene macke.Upravu si za pucnjavu bice ozezi-ozezi.
Zagore, vidim da nisi slikao Hellcat pa evo da ga pokazemo jer nas prate drugari kojima zanimljiva nasa prica a plase se visine :D
Evo ga : Prilog 29245 jedva sam stigao da ga uslikam jer je bio u strasnom brisanjcu iznad zgrada a jos mi dolazio iz pravca sunca. Iskusan neki delija za palicom :D
Ostadosmo duzni odgovor walteru - drugar, kod nas ovakav model kosta negde oko 4,5 eura.
Odgovorio sam juce Walteru a i Lugeru na njegovu molbu.Probacu ovih dana da slikam samo propelerce jer sam odlucio da iz kolekcije sakupim samo modele 1 i 2 svetskog rata.Drago mi je sto si uz mene pevac
Prilog 29247
Nadam se da se sofronije ne ljuti sto sam malo doradio fotku:
Prilog 29248
TNX tiho
sada je brisanjac za sve pare ...
Za sve clanove eskadrile i one koje vole avione,preporucujem ovaj film Prilog 29457