^ Gledao, vrlo dobar film.
Printable View
^ Gledao, vrlo dobar film.
Za ljubitelje borbenih aviona jedan interesantan tekst: AERONAUTIKA Odiseja sovjetskog lovca
Skydrummeru hvala za tekst.Nisam znao i za ovo izdajstvo SFRJ.
Da podsetim u sredu 01.08 izlazi br.12 sa modelom ALBATROSS D.V. Time se zavrsava prvi serijal,za drugi videcemo jer se prica o nekakvoj pauzi.
Nema pauze, krecu Letece tvrdjave, samo cena nije poznata...
Hvala na informaciji Vlado. Da li ces skupljati i njih?
Hocu, samo se mislim gde da ih stavim...i ovih dosadasnjih 12 modela zauzima dosta prostora, a tek stizu veci avioni.
Da u pravu si,unazad nekoliko dana razmisljam o tome.Valjda cemo naci neko mesto.Meni vec postaje tesno,treba spakovati cdeove,avione,knjige,casopise i naravno satove.
ja obecao jos i dioramu sa slikom nekog sata, kad mi je crkao moj komp:banghead:sa sve slkama,a ovo pisem sa lap topa gde mi ne rade usb prikljucci kako treba :(......to ti je da ..... :cursing::cursing::cursing:
Ma OK gygy postavices vec.......
Ihaaa, al je zivo ovde u letackoj kantini :D Pravi ste Prilog 30186 :D
Neki b-uhr ili kakav drugi pilot bi lepo legao uz aviončiće....
Anbeast pridruzi nam se uvek ima mesta.Ako imas neku kombinaciju sata i aviona postavljaj jer u eskadrili izgleda da nam manjkaju satovi piloti.
Malopre sam kupio i Abatrossa, 12. model u kolekciji.
Odlicno je uradjen, bas mi se svidja ovaj dvokrilac.
Prilog 30208 Da model je odlican,ima ih na kioscima u velikom broju izgleda da je opala potraznja. Pozdrav eskdrili
Na zalost, nemam ni pilotski sat ni maketicu. Jos odavno na, My city Military forumu videh najavu za ove makete, ali sam totalno zaboravio (dok me ovde ne podsetiste):banghead::crying:
Neki pilotski sat mora da sleti u kolekciju kad tad....
Koje su sve makete bile? Recimo, zanimljivi su mi Bf 109 (mozda i Focke vulf 190) i Spitfire, iz 2 rata.
Ja sam vam vise tenkovski tip nego pilot :D Guzim se 100 godina da nabavim neku maketu tenkova iz 2.sv rata i da napravim neku dioramicu. Mozda Pantera ili Tigra i neki ruski tenak. Ako sad idu bombarderi, bice mozda Stuka pa da je strunom okacim iznad :D
Ehhh, al sam lenj.... Lepo izguglas i ne smaras ljude na forumu. Prvi broj je bio Messer, drugi Spitfajer a cetvrti Fokevulf :D
Sutra izlazi F-117, dobro poznat avion u Srbiji :D
Vlado kakav je F117 jel kao onaj iz Budjanovca? Ja propustam ove moderne ici cu samo na modele 1 i 2 svetskog rata.
Iznenadjujuce mali model, manji od Spitfajera.
OK uradjen, mada je sa donje strane komplet obojen u boje USA zastave, i za razliku od ostalih modela nema izvucen stajni trap.
Jel kupio neko danas CATALINU(broj15)? Model je odlicno uradjen ali casopis je sa smanjenim brojem strana.U najavi je novo izdanje -KOLEKCIJA VOJNIH MASINA-od istog izdavaca,videcemo kakav ce kvalitet biti.
Kupio sam ja jutros Catalinu.
Perfektan model.
Vojne masine startuju pocetkom oktobra-tako kazu iz redakcije...
Kakvi su utisci o PZL P-37 los i br.16?
Uradjen je u manjoj razmeri od drugih bombardera iz kolekcije pa deluje sicusno, ali je sam model odlicno uradjen, skoro ceo od metala.
U pocetku su skoro svi modeli dolazili osteceni ali se u poslednje vreme mnogo popravilo stanje i sad nema problema.
Pocetkom oktobra startuje i kolekcija Borbene masine od istog izdavaca.
Ne znam samo gde cu sve to da smestim.
OFF:
Poginuo Savke, pilot koji je odusevio na aeromitingu sa G4. Srusila se lasta danas......
Da, neverovatna tragedija...
Da Vlado meni vec ponestaje mesta.Ukoliko pocnem sa BORBENIM MASINAMA bogami bice tesno,moracu da kupim neki orman najbolje trokrilni. Anbeast eto prilike za makete tenkova i pravljenje diorame,jer kako rece Vlada pocetkom oktobra krece masinerija
R i p savke
A najavljuju pocetkom sledece godine i kolekciju tenkova od DeAgostinija...
E to ce biti ok za sakupljanje.Nego ucinilo mi se danas da videh model ZASTAVE 101 mislim da je DeAgostini. A trebalo bi da izadje Lada 1500,Zastava 750(ficko)......
Ako izadje 101, lada, fica, niva obavezno javite
I ja sam cuo da je DeAgostini poceo sa kolekcijom automobila, ali nema ih svuda, samo po vecim gradovima.
za pilota: vecna mu slava.
Ima ih i u manjim mestima cak je bio i u prodavnici u mom kraju,nazalost prodato. U br.1 bio je crveni stojadin.
Odlican je stojadin, gledao sam na netu, kod madjara i poljaka, je bila ta kolekcija pre par godina
Prilog 37108
Aj javite kad krenu te masine, ja sam em lenj, em aljkav, pa necu videti na vreme :)
Aman, rus, si se nalio votke? Kakava je ratna masina stojadin, pobogu :D
Rekoh ja da sam aljkav... Nigde nisam napisao da mislim na RATNE MASINE.... sorry rus :D
Krenula juce nova kolekcija, Vojne masine.
Prvi broj kosta 199 dinara, verovatno ce sledeci da bude skuplji, kao sto je bilo i sa avionima.
Sad nema pauze, svake srede ili avion ili vozilo.
Od aviona kupujem svaki model, a vojne masine cu kupovati sta bude interesantno, a prica se da ce i DeAgostino da krene sa kolekcijom tenkova koja je fenomenalno uradjena pa cu verovatno tu kolekciju da kupujem.
E bravo,video sam ali zaboravih da spomenem unisti me kijavica.Poci cu tvojim primerom ali jedva cekam DeAgostinijeve modele.
I ja cekam DeAgostinijeve tenkove.
Od ovih cu uzimati samo one modele koji mi se svidjaju.
Kod mene sleteo Dornier Do 17Z. Model deluje odlicno samo mi je zao sto je u razmeri 1 prema 144.