Re: Orient CEM75002D Mako XL
Hehehehehe!
Prošla godina,prošla!
Bio je sa mnom na moru ovog ljeta i ništa mu nije falilo!
Naravno,posle svakog kupanja je tuširan o slatkoj vodici!
Koristim ga kao radni sat u malo "težem" okruženju i sasvim je ok za tu namjenu.
Odstupanje ne pratim,iskreno,a i nisam primjetio da se nešto čudno dešava po tom pitanju(zato i ne mjerim)!
Za sada je ok i sasvim sam zadovoljan!
Na to sam i mislio,odokativo, primetio bi da je odstupanje van dozvoljenog. Ja sam imao onaj mali Mako, i nisam bas bio odusevljen, ali kako je to bio bas bas popularan sat, velikoserijski model, pa se desavalo da se po neka sitna greska iskrade. Nisam ga prodao zbog toga, vec da bih odmah kupio plavi, ali to tako ostade i do danas...
Sada sam u prilici da dodjem jako povoljno do ovog XL, plavog naravno, pa sam hteo znati kako sluzi...
Hvala,
U zdravlju te sluzio
Molim i drugi put!
Ako je u pitanju polovan,a ok očuvan primjerak - kupuj!
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Gledam ovo cudo na ruci Prilog 20030 i sve vreme ne mogu da se otmem utisku da me
podseca na nesto.... Prilog 20029
Jesam li to samo ja ili jos neko vidi slicnost?:D
Pazi, ima slicnosti, nije da nema :yes4:
Oba su crna, imaju tri kazaljke i.....i..... i od metala su :P
:D
Paaa, nije da nije.... ja i dalje imam blagi utisak da su orientalci malcice prepisivali.... (makar u naznakama)
Salim se...
Moguce da trapezoidni markeri daju taj efekat, a i kazaljke imaju slicnosti.
Ma, znam da se salis. I ja sam pomalo saljivo postavio pitanje :) Font na bezelu mi je jako slican....Mada, ako krenemo tako svi satovi lice jedni na druge :D
Pa moraju da liče kada imaju istu funkciju!
Nema se tu šta novo izmislit'.
Isti sistem je i kod pilota - k'o jednojačani blizanci!
Inače,ovaj SMP dole je jedna od najboljih stvari koje je Omega napravila!
Evo ja se resio da malo testiram Mako u vezi tacnosti.
1.10. ujutru, sat je bio skroz ''prazan''. Nastelovao sam ga po: Current time , (uz pomoc hackinga na silu, sto bi se reklo, tj. vracanjem krunice malo unazad da sekundara stoji), promrdao levo - desno i stavio na ruku. Nosio sam ga gotovo po ceo dan i skidao nocu. Ostavljao sam ga brojcanikom nagore (ko sto stoji u kutiji). Danas Orient zuri 8 sekundi!!!