Re: Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-36E
Citat:
MARKOO kaže:
Nisi mi ulio bas mnogo optimizma :)
Eee a ja se trudio :( ...,hehehe,salim se :D ,izneo sam neka svoja slicna iskustva ali sa seikom 007, na zalost nemam ovaj citizen pa nemam bliza iskustva sa njim ali sam siguran da ce se javiti forumasi koji imaju ovaj sat i izneti svoje misljenje u vezi tvog problema.U svakom slucaju, probaj da uradis ovako kako sam ti napisao, nista te ne kosta pa ako ne upali tako, predlozice ti vec iskusniji forumasi kako da resis tvoj problem. Mada stvarno mislim da to nije nikakav veliki problem, uostalom, svakako imas garanciju tako da si po tom pitanju osiguran.
Pozdrav :)
Hvala, hvala, u svakom slucaju :) Nadam se da ce se javiti neko ko poseduje ovakav sat.
Pozdrav.
Na nekom od ovih snimaka ćeš verovatno videti ono što te zanima.
Čestitke na kupovini.
Google
Hvala Vladane, ali vrlo je malo videa konkretno za ovaj sat, vec sam to pregledao a nista nisam nasao. Cini mi se kao da krunica ima neki bespotrebni prazan hod, odnosno kao da malo preskoci pa onda da uhvati lepo. E sad posto nisam strucan previse ne znam sta bi to moglo da bude, ali ne deluje mi da ovako treba :)
Ništa,sačekaj malo.Sigurno će se javiti neko od vlasnika pa ćeš čuti iz prve ruke.
U svakom slucaju hvala, nadam se da ce neko pomoci.
MARKOO, nemoj da brines to je tako normalno krunica kada je okrenes polako i cakne samo jednom pomeri kazaljkicu za jedno mesto, a kada je okrenes da cakne dva puta pocinje da okrece kazaljku neprestano dok je ne zaustavis jos jednim okretom, nadam se da si razumemo sta hocu da kazem, znaci kazaljkica za minut se na primer ako okrenes krunicu samo malo pomeri za jedan minut ako okrenes krunicu malo vise ona pocinje da se okrece sama u krug do zeljenog vremena... Ali sve ti to nece biti potrebno ako imas mogucnosti da uhvatis signal, to ce ti retko kad trebati...
Uzivaj u satu i pitaj ako imas jos nekih nedoumica tu sam da pomognem, btw. imam isti sat i uzivam u njemu svakog dana...:hello:
Hehe, hvala, ja vec za ovo kratko vreme uzivam u njemu, samo me je to malo brinulo. Kolega po SATU, nadam se da me nece nista vise brinuti, pa neka nas dugo sluzi :) Rekao bih da je sve bas kvalitetno uradjeno!
Da pozdravim male djecacice-forumase, juce sam u Bomaru kupio malenu lutkicu Citizen AS4020-28e, radi kao pravi Japanac bez greske, slede slicice!!!
MARKOO i doktore86 dobrodosli u CITIZEN OWNERS CLUB.
kao sto je Bigmag rekao, sve je to normalno i nemoj da brines. Sat ce te oduseviti sa svojim mogucnostima.
Relax & Enjoy