Re: Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-36E
Pozdrav svima!
Moj jubilarni prvi post. :)
Gledao sam ovaj sat, ali sam razmisljao da narucim preko neta. Problem je sto na raznim sajtovima cene variraju i do 100-200e.
Da li neko ima savet? Mozda je ipak sigurnije uzeti ovde u prodavnici...
Hvala unapred.
Pozdrav Miki
Sigurnije je kupiti u radnji(vidiš svojim očima kako ti stoji sat jer ovaj Promaster nije malen,uopšte) ali ni kupovina preko neta nije bauk!
Evo ti link gdje su članovi foruma iznijeli svoja iskustva sa takvom kupovinom:http://www.svetsatova.com/forum/f103...atova-355.html
Uvek je sigurnije kupiti u prodavnici. A i imas obezbedjen servis. Sto se tice interneta tu garanciju i servis mozes da ostvaris obicno samo putem tog sajta.
E tolarbo, odakle ti vadiš te informacije? :) Mislim, nisi baš uvek u pravu. :)
Pozdrav
Re: Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-28E
Hvala na odgovoru.
Procitao sam onaj deo foruma gde je online kupovina detaljno objasnjena, i definitivno su stvari dosta jasnije. Sad je samo pitanje kad se odlucim za konkretan Citizen eco model, kolika je razlika u ceni (domaci shop Vs. online), pa cu videti...
Dosta sam gledao, razmisljao...
Nekako naginjem ka domacim radnjama. :proud:
Jos ako bi mi neko pomogao i rekao da li postoji razlika izmedju npr. O Clock Time i Bomar-a? Vidim da razlika u ceni i nije velika. Da li na nesta drugo da obratim paznju?
Samo da se pohvalim svima da sam od danas ponosni vlasnik AS4020-28e modela.
Naime, preko nekih clanova, interesovao sam se gde mogu da nadjem sat, ali me je supruga danas iznenadila, jer kad sam dosao sa posla, na stolu me je cekao SAT! (dobila nagradu na poslu i pravac BOMAR-mozete zamisliti moje odusevljenje).
Mislim da sam je vise izljubio nego za vencanje!!!
Svim forumasima zelim ponajvise zdravlja u Novoj 2011. godini, i sto vise satova da kupe da imaju u svojoj kolekciji!!!
Joj kako je lep!:top::aetsch::top:
Odličan sat i odlična žena ;)
Čestitam i sa srećom!
bozicko - svaka cast i na satu i na zeni!
Tvoj post ce predstavljati obaveznu literaturu za moju lepsu polovinu (zlonamernici bi rekli lepsu trecinu ;))
Prvo, svima Srecna Nova Godina!
Drugo, ja sam se castio ovim satom, i mogu vam reci da su prvi utisci fenomenalni.
I naravno, jedno pitanje. Uzeo sam ga sa koznom narukvicom, a zanima me da li kod nas moze da se nabavi i celicna, ili mora da se narucuje preko neta?