Re: backarelli - nešto malo sačuvano
Prvo moram da pohvalim brata zbog nacina na koji predstavlja svoje satove. jako ilustrativno, sa puno licnih zapazanja. Zaista bi mnogi, pocevsi od mene, mogli da se ugledamo na Bakija po tom pitanju :D
Kada sam prvi put video ovaj model, ostavio je jak utisak na mene, pomislio sam da izgleda nekako futuristicki, ispred vremena, da tako kazem. Zaista mi se dopao, i najiskrenije mi je drago sto si uzeo ovaj model. Neka te u zdravlju sluzi, a bogami, uskoro cemo i da menjamo naslov teme, ovo "nesto malo..." hmmm :)
ziv bio, brate moj
veliki pozdrav
i ja moram da kazem kad sam citao i gledao odusevljen sam i slikama i samim satom...Cela ta serija je u tom nekom trkackom dozom..
Baki svarno pored tebe covek moze samo da uziva i bilo kom pogledu...da te sluzi koliko god ga zelis :)
Hvala ,braćo moja, na lepim komentarima !!!! :thank_you2:
EEhhhh... živim za trenutak da se skupimo ! Brat moj 23jewels , braća Dordje i Zmajković i ostali drugari , pa nek ide život !!!!! :yes4:
Baki, čestitke i od mene na novom satu!
Jaaaako lepo izgleda! :top:
Pozz!
Backarelli, prijatelju moj, svaka čast za prinovu sat je impresivan u svakom pogledu! :thumbsup:
Nego, koja je godina proizvodnje tog sata, 2075 ? ;)
Citat:
backarelli kaže:
....Daleko je to od ozbiljnog review-a....
Najiskrenije ti kažem da grešiš po ovom pitanju, tvoji opisi satova su jako informativni, korisni veoma objektivni. Ja bih ti svakako predložio da počneš da postavljaš tekstualne recenzije. ;)
baki moze pugo da napravi nemas brige
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Hvala vam na lepim rečima ! Prilog 25592
Kad bude opet prinove, zdravlje Bože, napravićemo i neku recenziju...
Jagoše, druže moj, ček` da se i moj s(s)veti sat vrati, pa ćemo lako ! :yes4:
Ne sećam se da li sam ti već čestitao na kupovini sata ( Casio), verovatno jesam, ali u slučaju da nisam čestitam ti ovom prilikom na kupovini lepog, kvalitetnog sata modernog dizajna, proizvođača satova koji po pravilu daje više nego što se očekuje i plati.Sata koji može da istrpi i ono za šta nije predviđen. Da ćete služiti dugo, hoće, da ćeš ga čuvati, znamo da hoćeš.
Citat:
backarelli kaže:
Daleko je to od ozbiljnog review-a ,
Sa ovim delom rečenice se ne bih složio. Kada neko voli satove, kada neko ne gleda na sat samo kao na merač protoka vremena onda se to u tekstu primeti. Onda takav tekst ne može biti promašaj. Još kada se autor potrudi da bude objektivan ( nekada to i nije lako ) i kada su prisutne kvalitetne fotografije onda je to nešto u čijem se čitanju uživa. Ja mogu reći da sam uživao.
Čestitke na tekstu i samo napred!
sky , zajsta je čast i zadovoljstvo dobiti pohvalu od tebe, veruj mi ! :thank_you2: Hvala na čestitkama !
odličan sat i fotografije takođe :thumbsup:
ovaj model i festinin chronobike su mi favoriti među sportašima