Re: Uklanjanje oglasa sa sajta * kupujemprodajem.com *
Definitivno je neko naš, a biće da mu srpski i nije baš najbolje išao u školi. Pošto se bavim prevođenjem imam povremeno takve tekstove.
Sadržaj odgovora ne bih dalje komentarisao.
@Bursa
'Ajde 'leba ti pitaj ih zašto im stoji gomila oglasa na kojima je jasno navedeno da je u pitanju replika. Pošto imaju mogućnost pretraživanja oglasa neka samo ukucaju tu magičnu reč i odmah će ih sami naći. Pretraga traje manje od jedne sekunde.
Citat:
Neša kaže:
Definitivno je neko naš, a biće da mu srpski i nije baš najbolje išao u školi. Pošto se bavim prevođenjem imam povremeno takve tekstove.
Sadržaj odgovora ne bih dalje komentarisao.
@Bursa
'Ajde 'leba ti pitaj ih zašto im stoji gomila oglasa na kojima je jasno navedeno da je u pitanju replika. Pošto imaju mogućnost pretraživanja oglasa neka samo ukucaju tu magičnu reč i odmah će ih sami naći. Pretraga traje manje od jedne sekunde.
Bojim se da ih više išta pitam, okumićemo se posle ovolike prepiske :lol::lol::lol:
Samo pitaj, sto vise pitas oni sve vise rade protiv sebe.
To treba dati nekom advokatu koji ce da ih odere sa sudskim troskovima jer slucaj ne moze da izgubi.
Sad citam njihova pravila. To sto se mi dopisujemo sa administratorima to nije njihov zvanican stav nego stav administratora. I to ne sme javno da se objavi. Bas bih voleo da vidim da li je to po zakonu a ne znam kako bi moglo da bude.
Inace "firma" je registrovana u Holandiji.
https://i.imgflip.com/3jg9x9.jpgvia Imgflip Meme Generator
Da koji je ovo krasni... [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Ovo je već urnebesno, juče su me ponovo obavestili da mi je oglas uklonjen iako ga u medjuvremenu nisam ni postavio.... da pojasnim prvo mi je oglas uklonjen 06.12. .... pa je sledila prepiska... da bi mi ponovo uklonili uklonjen oglas i o tome me obavestili 13.12.
Prilog 145728
Prilog 145729
Iz čega zaključujem da sam oglasio kopiju kopije Omeginog sata.... sad pošto sam svestan kakvu retku retkost imam u posedu oglasiću ponovo ovaj sat stim da ću pozvati sve članove na svečano postavljanje moga oglasa da zajedno propratimo reakciju eksperata kako iz Švajcarske tako i iz Holandije.
Možda za njih radi Nostradamusov naslednik? Javlja mu se da ćeš okačiti oglas :D
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Makni ovaj tekst dole i slobodno stavi tzv. eksperata, a možda bi trebalo da naznačiš i da je ovo sarkazam jer mnogi kupci su polupismeni.
Uzgred, jel unutra Miyota ili azijska ETA? :flapper:
Uklanjanje oglasa sa sajta * kupujemprodajem.com *