Meni je sat toliko važan da sam se jutros u 6 sati sa pola puta do firme vratia nazad po sat .
Printable View
Meni je sat toliko važan da sam se jutros u 6 sati sa pola puta do firme vratia nazad po sat .
hahahaha! :lol: ma meni je prazan dan bez njega, kao da sam kreno sa jednom carapom na nozi!
moji u firmi se smiju kad ja donesem sat pa ga poliram cistim krojim kaise i tako ja kad nemam sat masem rukom pa sam sebi budem blesav
Ista prica, znam jos i da poviknem ako ga neko zakaci, ali mi svi oprastaju, znaju da je to deo mene. Najace zezanje je, aj da castimo Igor dobio novog sina na ruci! :D
mene smatraju cudakom malo malo pa drugi sat imam srice sta poslovodja isto voli pa mi ne zamjera
dobia sam sat arnette sa myotinom mašinom neispravan ostecen u firmi sam ga ispolira spojia prominia mašinu zalipa kaiš i sad je sat ok lik sta mi ga je poklonia cudi se kakav je ispa
Toliko je vazan da ne mogu da zaspim a da bar 10 sec ne prislonim na uvo sat i slusam kucanje mehanizma unutra.Izmedju ostalog,3x vise bi se iznervirao da mi ukradu sat nego kola.
moj rus vostok komandirski toliko jako kuca da ne mogu zaspat od njega ali neka bar znam da je ziv i ceka jutro za nove radne pobijede spava samnbom na ruci i moli navij me ujutro u 8 uz kavicu
Ja volim svoje satove, ali nisam toliko opterećena njima. Priznajem...
Moj fetish No 1 su minđuše. Već sam to jednom prilikom i spomenula na Forumu. Obožavam ih, jako ih čuvam i briskam da sijaju što bolje. :rolleyes:
Pozdrav!
a imam sat koji nosim na posal i cim dojdem kuci stavljam drugi ali nikad bez njega to je dio mene
eh, kao sto dame imaju dnevne i nocne kreme, tako ja imam dnevne i nocne satove. :rolleyes:
kad krenem na spavanje, "obucem" neki od zvonara. mnogo vise volim da me budi njihovo zujanje od glupavog alarma sa mobilnog, + prvo na sta pomislim je - sat. ;)
naravno treba se znat sta je za rad i izlazak ne ide jedno sa drugim
-ne znam, da li možete zamisliti moju muku. Trenutni posao koji radim, ne dozvoljava mi nikako sat na ruci. Zabosti ruke u masnu mašinu skučenog prostora, teško koji model izdržava, pa čak i G-Shok . Čak i da se takav model ne polomi, ja ne mogu sa satom dopreti do svakog ugla mašine (viljuškara). Jeza me `vata, kad moram ,onako masnih ruku, izvući mobilni da vidim koliko je sati. Znači, osudjen sam na patnju u toku radnog vremena. Jezivo, jer mi je tada možda i najpotrebniji.
Naravno, čim se završe radne obaveze, sat se "obesi" na ruku, sa kojim i spavam. Sat na ruci je potreba, a ne fetish, to je moje mišljenje i da.... vrlo mi je važan sat na ruci.
Pazi, uvek postoji stari dobri dzepni sat :)
Уххх, добро је има још болесника....елем. Ја сваки дан мењам више сатова, одем са једним на посао, онда по кући носим неки други, па ако идем до кума на пиво трећи, па зависно од облачења четврти или неки који сам већ носио, па за спавање ..... кажем Вам тотална боле'с.
Postavlja se pitanje da li mi je vaznijji sat ili danas vec neophodni mobilni telefon?
Mnogi ljudi su zaboravili na satove u ovoj eri mobilnih telefona..."sta ce mi sat kad ga imam u mobilnnom" govore mnogi.
Neki su ih odlozili jer su prestali da rade ili su u penziji pa ne zele da se vezuju vise za vreme...
Meni sat puno znaci, kao prvo informacija o vremenu u svakom trenutku pa i o datumu, uzivam u nosenju istih i pazljivo odabiram koji kad i uz sta nosim. Na poslu jedan kad ase izadje na kafu drugi a za vecernje izlaske neki treci uz odelo i svecane prilike cetvrti a kada je bazen u pitanju i sport opet neki peti.... i tako stalno.
Jednom prilikom je jedan moj prijatelj reko da svako ko vise od 8 sati nosi jednu te istu cipelu(patiku) je "DZUDZA"
tako i ja mislim da svaki muskarac mora da ima bar dva sata za elegantnu i sportsku varijantu i ako jedan nosi uz sve onda je gore pomenuti.
Mislim da su ljudi malo needukovani po pitanju satova, malo je onih koji ce primetiti lep sat narocito ako je neki brend u pitanju.
znaju za swatch i casio culi za seiko i citizen i to je sve sto znaju... pa malo deluje bezveze kad vas pitaju za sat a kad cuju onda kazu ...a pa lepo... i to je sve.
Naravno sat nosimo prvenstveno zbog sebe ali i u nadi da ce ga neko primetiti i pitati nas o istom, zar ne?
Najvise me odusevljavaju stariji ljudi, koji nose neke vintage modele i za koje ih vezu razne uspomena, npr 20god rada ili uspomena iz JNA ili poklon neke drage osobe... Ima dosta takvih ljudi koji poseduju prelepe satove a mi nikad i nismo obratili paznju.
Mozda sam se udaljio od teme malo ali eto doslo mi je da ovo kazem.:)
Meni je lako. Ja sam DZUDZA...;)...imam samo monstera i ne skidam ga sa ruke ni kad spavam. U početku jesam dok sam mu testirao tačnost, ali sada posle više od mesec dana od kupovine, volim još uvek pod jorganom da posmatram njegov prelepi sjaj. Pošto je oklopljen kao srednjevekovni vitez, otkucaji mu se slabo čuju, ali taman dovoljno da znam da je živ.
-ja samo imam problem sa mozgom, jer svaki put kad hoću da vidim koliko je sati, sve drugo na satu pogledam samo ne vreme. Pa onda k`o ludak , po dva-tri puta zavrćem rukav, ne bi li video vreme ili datum. Druga stvar koja mi se dešava... počeo sam kao bolestan, skoro pa bezobrazno, (iz ludnice) da zverlam ljudima u satove koje nose. Više puta sam naravno primećen, gde ljudi ljubazno kažu koliko je sati, misleći da me to interesuje. Užas... :blushing: Razboleo sam se skroz.
imam 4 sata, od kojih nosim samo jedan (i racunam da samo njega imam). taj jedan koji nosim nije u mom posedu, sticajm cudnih okolnosti, i strasno lose se osecam, 200 puta dnevno mislim na taj sat...jednostavno navikao sam da mi sat stoji na zglobu leve ruke kao da je deo mene
Ja bukvalno ne mogu da zamislim dan bez sata. Skinem ga samo kada se kupam (jednom nedeljno), i čim izadjem iz kupatila odmah ga vratim na ruku pre nego što počnem da sušim kosu. Boles', boles' kažem ja vama....
Veoma interesantna tema :) iako dugo godina nisam nosio satove, od mog novog seika se sada, eto, ne odvajam skoro uopšte - 4 meseca :) i biće to tako sasvim sigurno dok ne kupim još neki satić... ;) Slično kao Vladan, poslednja stvar koju skinem pre tuširanja i prva koju "obučem" posle :) je baš moj sat!
Inače i ja sam primetio da imam maniju da zavirujem ljudima pod rukav... I iako se trudim da se to ne vidi, desilo se da ljudi i primete... "Šta je, nešto imam na ruci?" "Pa da,... sat xD"
Elem, radoznalost koja me nagoni da zagledam tuđe zglobove uglavnom biva propraćena razočaranjem kada primetim da sekundara radi na frekvenciji od 1Hz :)
Toliko mi je postao vazan da igrom slucaja jedno vreme nisam smeo odnosno bilo mi je potrebno i da spavam s njim...Tako da em sto spava, em sto obozavam da se kupam i da plivam sa satom ...ponekad nosim 2 zao mi je da jedan stane...
Ajd da se svi okupimo u jednom mestu, u nekom gradu satova i do mile volje se nauživamo u međusobnim susretima...:)...ono, dobro jutro komšija, kako deca, kako žena...šta vam danas kuca na ruci? Pa odemo u prvi kafić, tu poskidamo satove i uz kaficu ih dooobro pogledamo, oslušnemo, i sve uzdišemo. Ispričamo se o ljubimcima a da politiku i sva ostala sr.nja koja kvare raspoloženje i ne pomenemo. Onda nastavimo šetnju samo levom stranom ulice, jer desnom idu kvarCnjaci i ne mešamo se s njima sve do petka, (ebiga, ljudi smo, moramo i mi da imamo neku svoju diskriminaciju)...a kad nastupi vikend onda nam tolerancija poraste toliko da se družimo svi skupa do nedelje u ponoć! Da, ali kad tačno nastupa ponoć? Zbog naših + - 30 sek/dan i onih + - 5 sek/mesec kod kvarCnjaka, možemo da se hvalimo mnogo većom tolerancijom od njihove!:flapper: Eh, idile i utopije!
Heheh, umbra sviđa mi se tvoja imaginarna priča, sve sam to tako verno zamislio u glavi.. :)
Izgleda kao kao lepo mesto za život, jedino se bojim da ne dođe do neke pobune u kvarcnoj četvrti, odnosno da se kvarcnjaci ne pobune zbog diskriminacije. :lol:
U svakom slučaju :congrats: za maštovitost ;)
&,
hehe, "nice one" :thumbsup:
Jako mi je važan!
A važnost mi nema veze s cijenom...podjednako uživam u starom Marvinu iz 40 i neke i novom Striking10th Zenithu!