E jes, ne znam ti ja to, viša matematika i sve neka španska sela. :lol:
Trenutno razmišljam o prirodnim naukama pa nemam vremena da gledam u pasulj. :P
Miloše, pa piše ti sve što te interesuje u samom tekstu.
Printable View
E jes, ne znam ti ja to, viša matematika i sve neka španska sela. :lol:
Trenutno razmišljam o prirodnim naukama pa nemam vremena da gledam u pasulj. :P
Miloše, pa piše ti sve što te interesuje u samom tekstu.
Da si ga pitao za Seika tu bi bilo na 3 strane a ovako citaj sta ti je napisano....
Ne, mogu da odgovorim ali pošto već piše u tekstu, neću. Mora malo i da se čita kada se već neko potrudi i postavi 2-3 strane informacija o nekom satu, pa makar taj tekst bio na engleskom. :)
Pa mozda decko ne zna engleski jezik:)
decko zna engleski, ne perfektno ali dovoljno dobro da razume text :) samo cenjeni moderator nece da procita moje pitanje detaljno, precizno napisano da ne moze preciznije na koje nema odgovor u textu, ali nacicu ja odgovor vec nekako :P
Pa ocigledno da cenjeni modelator ne zna odgovor na tvoje pitanje :no:
Los covek:)
Robert Redford , ceo zivot uz SS Submariner, sta reci drugo nego dobar izbor.
Prilog 10847
Prilog 10848
Prilog 10849
Prilog 10850
A Nole ? Nisam videla da je pomenut. Sat marke “Odemar Pige”.
Nisam videla ni ovu sliku, a treba je staviti i zbog Rolexa i zbog Ane, izgleda(ju) predobro :thumbup:.
http://www.youtube.com/watch?v=8eNjECAkNC8
clan koji je kupovao za muza sat?
Članica, takoreći :D.
Danas sam otvorila temu, jer jedino izgleda ja nisam znala da se dan na satu NE prebacuje tačno u ponoć, nego ima odstupanja, manjih većih ili (skoro) nikakvih. Tako da sam mislila da je sat neispravan :(, dok me drugi članovi nisu razuverili.
Ostala sam i čitam, nažalost sa svojim znanjem o satovima mogu da pišem samo na "opuštenim temama", pisala sam na temi o knjigama i ovde, ali zaista je zadovoljstvo čitati ono što iskusniji članovi pišu i gledati satove :thumbsup:.
Sad ne znam da li uvazena Gospodja ima svoj neki satic....ili zeli da ga kupi ili se vise zanima za sat negoli muzi:)
Ti satovi koji "znaju koji je dan u mesucu i prestupne godine " su jaaaako skupi...
I meni zena kaze joj sto je glup sat koji si mi kupio ni datum ne zna da prebaci na 1 kad mesec ima 30 dana.
I pazi se...ako udjes u ovu pricu razgledanja pa posle odes do radnje i pocenes da razmisljas....ne izlazis odavde zarazena si...kao svi kao i ja....
Ali nek ti to bude hobi lep je ali skup
Nisam videla sinoć poruku, imam seiko, drag poklon, već deset godina i još jedan Anne Klein
Anne Klein: AK Watches
, takođe poklon iz Amerike. Ali pošto nisam poznata, a i da se ne zarazim odoh odavde :D.
Dolaziću povremeno kao što sam i obećala, prethodno vakcinisana.
Edit :
Tek sad vidim ima čitava tema
Novak Djokovic i Audemars Piquet
a ja se čudim zašto na ovoj temi nema Noleta :lol:. Idem da pročitam šta pišete, a pre toga na vakcinaciju.
Al Paćino i Jaeger-LeCoultre
http://i842.photobucket.com/albums/z...-LeCoultre.jpg
OK, ima lep izbor kada je sat u pitanju ali mogao bi i nokte da sredi! :banghead:
a dobio je i neku Jaeger-LeCoultre nagradu za film. nisam znao da postoji filmska jaeger-lecoultre nagrada...
sta li to nosi duda ivkovic? naocare su mu cartier pa nije za ocekivati da je sat los..
http://img215.imageshack.us/img215/2...7e2e01d938.jpg
Uploaded with ImageShack.us
meni lixi na IWC neki
Meni iskreno najvise lici na Swatch... :D
^ vrlo moguce, podseca na swatch deo sastava narukvice sa satom ;)
Omega Speedmaster Pro na NATO crnom remenu u akciji :)
Martin Solveig & Dragonette - Hello (Official Music Video) [HD] - YouTube
Prepoznaje li neko koji je ovo sat...?
Prilog 11301
Rekao bih da je u pitanju Richard Mille ali nisam siguran za model.
I ja mislim da je RM i to RM027 Tourbillon Rafael Nadal!
Jeste 100%, jos mi se ucinilo kao da sam vec video takav sat ali nisam znao gde...Sad sam malo guglao...pa i nije neki sat, mislim na izgled, tesko se ocitava koliko je sati...iz daleka izgleda lepse.. :no: ;)
Hehehe.....još me oči služe!!!
U pravu si banja - što se tiče izgleda nikada ga ne bih kupio ali što se tiče tehnologije i prestiža.....uh!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zrpkrITwSCU
prebacite na 1:24. koji sat je u pitanju?
Čini mi se da je IWC Aquatimer Chrono ali koliko vidim 3 podbrojčanika su bijele boje
http://www.watchgallery.eu/gallery/i...ic-watch-2.jpg
i meni je aquatimer prvo pao na pamet ali mi se cini da nije, zbog boje podbrojcanika i zbog korone
Viljas Boas,Rio Ferdinand i Dejvid Bentli-Franck Muller,samo sto je Boas,za razliku od ove dvojice ujedno i ambasador
Prilog 12720Prilog 12721Prilog 12723
Galas-IWC Portuguese Dzerard -Zenit Lampard-Audemars Piguet
Prilog 12725Prilog 12724Prilog 12722
Gledao sam par puta na tv-u "izbor za prvi glas Srbije" i veoma mi se dopada sat koji nosi Vlado Georgiev. Nazalost nemam cak ni ideju o kom proizvodjacu je rec. Da li neko mozda zna koji je sat u pitanju ? Izvinjavam se sto nisam uspeo da pronadjem bolje fotke
Prilog 12741 Prilog 12744
e i mene jako zanima sta nosi georgijev. zato sto je 99% neki razvikan sat a meni cudno da ne znam koji je.
@BedMadaFaker svaka cast :)
Pa Milose po toj tvojoj logici Georgijev sigurno nosi Braitling, jer je beogradski CrnoGOrac ;) A sto bi drugo nosia jadan ne bio....
Meni bas ne lici ni na jedan Breitling beogradski mozda Novosadski :),ali iskreno ne znam koji?
Meni lici da Georgijev nosi Zodiac, model V-Wolf.
Pretpostavljam da samo lici na ovaj model jer Vlado verovatno nosi nest mnogo skuplje :rolleyes:
Moguce ali braja nije 100 %