Forum ima preko 3000 članova!:proud:
Čestitke svima.
Još malo pa ulazimo u parlament:o
Printable View
Forum ima preko 3000 članova!:proud:
Čestitke svima.
Još malo pa ulazimo u parlament:o
Da.
Rastemo neverovatnom brzinom, vec je 3003 clana! :alberteinstein:
Al u parlament nemere uđemo bez 50000 poruka. :)
Će nakucamo 50 'iljadarki......ih.....očas posla!!!
^ evo, u to ime, da prilozim jednu poruku!
Cestitke svima, zaista lepa brojka! :congrats:
Simo hvala na prilogu, evo jedne i od mene ;)
drago mi je zbog nas :D
hmm,partija merača vremena,zvuči ludo
;)
kako bez mene nesto pametno da prodje :))
Nisam siguran da li postoji tema za predstavljanje novih članva pa koristim priliku da to učinim u ovoj temi. Zovem se Nenad, iz Beograda sam, polako me hvata "zaraza" satovima i nadam se da ću uz vašu pomoć dočekati koju prinovu.
Zdravo Nenade i dobrodošao u mali Svet Satova. :)
Tema za predstavljanje postoji, glavni modelator (čitaj zahebant :lol: ) je mali zmaj a možeš je pronaći OVDE.
Pa red bi bio da budem Vip member i toj temi pobogu
Gledam datum kada je tema otvorena i datum svog učlanjivanja na forum - isti : 19.7.2011.
Možda sam ja bila taj tegić na tasu :D?
Nego, Vladane, spremaj se da otvaraš temu 3500 članova, trenutno nas ima 3.442, što pokazuje kolikom brzinom forum raste :thumbup:.
U ovom trenutku imamo 3.499 članova. Čeka se 3500-ti :thumbsup:.
Učlanila sam se pre manje od tri meseca i zauzela "odlično 3000-to mesto", dobro ne baš možda to, ali tu negde. Za to vreme forum je dobio 500 novih članova.
Prepuštam Vladanu P da zvanično objavi da forum ima 3500 članova.
Da vidimo ko će to biti ?
Dobrodošlica Boriviju Matiću kao našem novom članu.
Ujedno, čestitke svim članovima foruma.
Ima nas 3500!
:congrats:
U ovom trenutku forum ima 3.995 članova :thumbsup:, još juče je falilo 13 do 4.000, sada samo 5.
Odbrojavanje počinje : 5,4,3,2,1 (nula, što bi rekla deca :D).
Čekamo 4000-tog forumaša koji bi trebalo da se pojavi danas 23. 12. 2011.
Edit
Situacija se menja iz minuta u minut, ali bukvalno :
3.996 članova
Trenutno jos samo jedan do 4000! :D
Igrom slucaja ja sam 4000ti :) Jel ima neka nagrada dobri ljudi...:)
Čekaj, zar ti ne ispunjavaš želje i donosiš poklone ? :D
Dobro nam došao deda mraze :thumbsup:!
Forum ima 4000 članova, a do kraja 2011. imaće ih i više, lep način da se završi godina i krene u Novu 2012.
Čestitam i svim novim i svim starim članovima, a ujedno koristim priliku da svima poželim Srećnu Novu 2012.
Živeli !
Čestitke Deda Mrazu i sve pohvale adminu na ovom lepom i simboličnom gestu :congrats:
Ima nas ,ima :thumbsup:
Sad možemo i da blokiramo Nemanjinu (Vladu) dok ne ukinu porez na satove. :)
Pridružujem se čestitkama, Svet satova najuticajniji i najveći sajt na Balkanu, neka tako i ostane!
http://www.svetsatova.com/forum/imag...ers_online.pngTrenutno aktivnih korisnika
There are currently 26 users online. članova 4, gostiju 22
Najviše korisnika nas je posetilo juče u 22:53 – 268 korisnika.
Na neke koncerte dođe manje ljudi,a ovo je bio samo jedan trenutak u životu ovog portala. :thumbup:
eh cak sam se i probudio ranije za majcu i cekam u redu ko za leb i nista. sramota bre deda mraz jednu poruku doduse vrednu i dobi nagradu a ja toliko gluposti napisah za ove 3 godine i nista....nema pravdeee!!!!!!!!
Ja je necu uzeti, eto, dajte je milanu, zasluzio je covek.
Ne ne deda mora sve po ps
ti si taj sa 3000 salim se ja.
Deda Mraze čini mi se da si mi poznat od ranije.
Samo nisam sigurna ko se krije iza te bele brade :D.
Majcu zaslužuješ, ako ni zbog čega drugog onda zbog svojih godina, starina od 70 ljeta, nije malo, iako sam mislila da je Deda Mraz stariji.
^ Dobro, bar ti znas da sam smanjio gabarite ;).
Bas mi je drago i za rekord posecenosti :congrats:!
EDIT:
Sto bi rekli Dragan Nikolic i Vladan Stevanovic - Idemo dalje:
http://www.youtube.com/watch?v=Q10j133v_I0
Hvala ti sto si me podsetio na ovaj biser domace kinematografije: http://www.imdb.com/title/tt0084115/
I zaista...idemo dalje... :)
Retke dame,i poštovana gospodo
Najkvalitetniji forum posvećen satovima na ovim prostorima je,u miru i tišini,premašio cifru od 5000 članova!
:congrats:
Idemo dalje...
Hvala imenjače što si nam skrenuo pažnju na to, nekada se toliko zanesemo da zaboravimo da proslavimo ili barem pomenemo neke bitne događaje. :thank_you2:
Hvala vam svima na podršci i nadam se da ćemo zajedno dočekati još mnogo novih članova i budućih prijatelja na ovom forumu! :congrats:
Dragi moji, idemo dalje...
stvarno lepa brojka.da cestitamo nasem gazdi koji je strog ali zato nepravedan.idemo dalje. bolje 100 godina ko bogatas nego 7 dana ko siromah.
Cestitke i od moje malenkosti, ovo je lep broj. Zasto bre Jagose Vladan nepravedan, da nisi nesto drugo hteo da kazes :)