3 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: "Svet Satova" limited edition sat
Meni je najlepša treća crno-narandžasta ministarka sa crno-narandžastim bazelom.
Jedino bih joj možda stavio crno uokvirene kazaljke kao na 5 i 6 slici narandžaste amfibije...
Ili možda crne kazaljke uokvirene narandžastom, Ovako nekako...
Prilog 99303
li narandžaste uokvirene crnom... Ovako nekako...
Prilog 99305
(Izvini što ti "ukradoh" slike da dočaram)...
Naravno orandž iluminacija...:adore:
PS Vebez možda bi trebao numerisati slike, pa da napišemo da nam je najlepša treća, peta, sedma nebitno, teško je ovako opisno...
@veberz, szivesen! I drugi put!
Hvala tebi na povjerenju! Bilo je zadovoljstvo ucestvovati! :thumbup:
... samo, drugi put daj da i kakvu kintu ubodemo. :laugh:
Kure, lepo sam napisao, nazalost nisam bio jasan. Eto vam slike, radite i vi modifikacije! Necu nikoga tuziti (dok ne pocne zaradjivati novce sa mojim dizajnom) :D Vec si dao po meni koristan predlog: na crnoj podlozi-oranz detalji staviti neki oranz (ili slican lume - ako je moguce).
Mislim da nema potrebe numerisati. U svakom redu je brojcanik isti. Pa ide prvo "Klasik" zatim "SE" sa (po mom najboljem znanju) postojecim bezelom, i kao trece sa nepostojecim insertom bezela - tj. srebrni detalji na insertu su zamenjeni oranz detaljima!
Archi, pa nije ovo jos gotovo. Sta se kao oprastas ...
a kintu otkidam na lovistu. ovde smatram da sam medju drugarima ...
(znam da si se salio)
Ma naravno da se salim... ovdje se radi s ljubavlju i za drustvo, a kintu cemo da uzimamo na WUS-u, od onih debelih, dekadentnih Amera. :D
A znam da nije jos gotovo... fale jos po ruka i kais... :laugh:
Ruku imam, a kais ... Bradystrap Sailcloth crni sa koncem narandzastim/crvenim/zelenim :)
Veberz reci cu samo jos jednom svaka cast!
Meni bi i klasicna crno-bela varijanta bila dovoljna, a kamo li sve ove druge!
Ljudi? Sta je bilo, dje je zapelo? Odjednom se svi ucutase.. Jel mi odlucujemo sta hocemo, narucujemo to sto hocemo, cekamo to sto smo narucili a onda se radujemo kad dobijemo to sto smo narucili? LE Svet Satova sat!
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja mogu dalje da radim na organizaciji teme, anketa i sl, ali iskreno ne znam šta bi bio najbolji sledeći korak. Slobodno dajte predlog...
Da li da postavim anketu za boju sata?
Da li ste odabrali ministarku za oblik kućišta?
EDIT:
Da li ove boje idu na glasanje?
Prilog 99511
Prilog 99512
Prilog 99513
Na anketi za oblik kucista ubedljivo vodi tip 710 "ministarsko". Mislim da je dosada glasao ko je hteo, bilo je vremena. Ajmo dalje, inace nikada nista nece biti.