Re: Seiko 5 satovi clanova foruma
Shumaher984 dobro dosao na forum. Lepa petarda.
Fidel36, servis Seika 5 je 2500-3500 dinara. Zamena stakla je oko 600 dinara. Sam odluci da li ti se to isplati. Po mom misljenju isplati se.
Servisa u Bg ima vise. Npr. Kostic-Dojcinovic. Imas kontakt u rubrici Servisi.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Postovani poklonici petice,
Evo i mog primerka. Fotografija nije bas neka, ali je sat veoma elegantan. To je moj prvi. Uzeo sam ga pre nekoliko dana. Tada sam se i "zarazio virusom" ovog vanvremenskog modela. Planiram da napravim Seiko 5 kolekciju.
Pozdrav svima
Ma fotka ti je super, satić takođe, a što se tiče virusa... šta da ti kažem? Jedino da ti poželim dobrodošlicu u klub zaraženih satitisom :D
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 135016Prilog 135017Prilog 135018
Evo da se pohvalim mojim peticama..
Oca crna je od pokojnog dede.Morao sam uloziti lepo u njeno sredjivanje.Staklo menjano,unutra jos neki delici,ali sad je kao nov!Ova plava mi je malopre stigla.Prelepa je!!
Eto,imam dve 5-ice,ali ne planiram tu da stanem.Bice njih jos..Kako koju budem nabavljao,kacicu ovde.
Obozavam petice,najbolji sat!Bar za mene..Skroman,delova ima svuda,a pristupacan svima.Ma prezadovoljan sam..
Pozz drage kolege..
Pozdrav! Da li ima ko u Srbiji da ima na prodaju djelove od monster serije seika? Case sa ciferom i skazaljkama me interesuje , imam mehanizam 7s26A
To moraš da pitaš nekog časovničara direktno. Spisak servisa se nalazi na početnoj strani foruma.
Pozdrav
Jel se važi da pokažem i novu peticu? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef386f2b66.jpg
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
1 Priloženi(h) fajl(ova)
SRPA03 :rolleyes:
Prilog 135252
Citat:
fidel36 kaže:
Odlična!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk