ekstra je labud :)
Printable View
ekstra je labud :)
Jedna leteća fotka
Sevilja
Bravo Serb. Uljana repica, rekao bih. Gde je uslikano ?
100% uljana repica. Sigurno je u blizini bilo i košnica.
Serb, slike skinute iz windowsa se ne racunaju. :flapper:
Salim se, stvarno je dobra fotka:thumbup:
...zova i tresnje...
Prilog 66619
Prilog 66621
Zanimljivo drvce
Komso gde si ovo fotkao? jako lepa fotka, ja bi izbacio ovaj ram , ali to je stvar ukusa:)
uh otkad nisam pio sok od zove
OFF
A Fanta Shokata? Ona ima ukus zove...
nisam ali probacu
Pa da, ona je već staro i piće. Odavno se pojavila... Ja sam ga svojevremeno povremeno pila. Plave je boje flašica ako se ne varam. Prestala sam da pijem sokove, pa sam već sve i zaboravila.
Jeste plava je flasa moze se jos kupiti ali ja nesto nisam ukapirao da je to zova dok mi neko nije reko i ne lici bas. Domaci sok od zove kad se razblazi nema skoro nikakvu boju ali je zato ukus :thumbup:
Jagose probaj obavezno ali ne Fantu od toga se samo covjek naduje i ugoji, domace je zakon:D
Sok od zove je odličan sok. Sama zova je vrlo zdrava-lekovita biljka. Problem sa sokom je u tome što se stavlja dosta šećera ali i svi kupovni sokovi imaju mnogo šećera. Kod domaćih sokova bar možete kontrolisati količinu dodatog šećera ili ubaciti neku zamenu a i nema hemije ( boje, arome...). Inače od Šokate mnogo je bolji ( a i nije gazairan ) Next Joy zova. Trebalo bi da ga ima u svakoj prodavnici.
OFF
U basti imam i nanu (mentu) pa zovu i nanu zajedno pravimo kao sirup !
Razblazen sa hladnom vodom je neverovatan sok !
@Serb slikano je u "Tossa del mar"-Katalonija.......na kraju plaze spazio sam ovu stenu sa drvetom i zabelezio.....izgleda kao da je na nekoj velikoj visini ali je samo na nekih 10-tak metara :)
Evo i nekih mojih starijih fotografija kada sam bio u Kaliforniji. Mesto je Sunnyvale, u krugu od 5 milja su sedista Googla, Yahooa, Facebooka i mnogih drugih firmi sto softverskih sto hardverskih (Silikonska dolina)...Mnogo lepo. Naravno ima i San Franciska, ma ima preko 4000 fotografija ne smem ni da ih gledam...Period je bio decembar -januar a kao nase prolece...
Prilog 66653Prilog 66655Prilog 66656Prilog 66657Prilog 66658Prilog 66659Prilog 66660Prilog 66661Prilog 66662Prilog 66663
...i naravno LA...
Prilog 66664Prilog 66665Prilog 66666Prilog 66667Prilog 66668Prilog 66669Prilog 66670Prilog 66671Prilog 66672
Boceli veceras u Areni.
Prilog 66735
Prilog 66736
Prilog 66737
Prilog 66738
Moram da se pohvalim da sam imao mesto u prvom redu.
Mama i djeca;
http://i41.tinypic.com/20iavxk.jpg
darko danas sam prosao kroz kotor sve do risna gde sam otiso uzbrdo.svaki put se divim kako je lepo
E, blago vama dvojici kada to možete da gledate svaki dan. Lepo reče Šantić da je Boka nevjesta Jadrana.
zaliv je mnogo lep prava je steta preci trajektom i ne obici ceo
Jagose gdje si to od Risna gore isao?
u trebinje.bas lep gradic steta sto nisam sliko.
Stvarno je Trebinje prelepo. :thumbup:
A pa onda si vjerovatno gore skrenuo u Lipce jedno malo mjesto nekih 10 min od Risna, nisi valjda starim putem isao bas iz Risna prema gore
da posle risna novim putem.odlican je put i nema guzve.
Da taj put je bas nov, 3 trake milina vozit. I kako ti se svidjaju ova sela uz put Krivosije, Grahovo itd, stari put je bio losiji ali je prolazio kroz sva sela pa se moglo stosta vidjeti sad ovaj novi prolazi dosta daleko od kuca
sve mi se svidja.kazem steta sto nisam slikao i trebinje i usput.