Hvala od srca kolega :D
Printable View
Milose G lep Seiko. U zdravlju ga nosio.
Vladimire cestitke na Komandircu. U zdravlju ga nosio. Koje je boje kuciste?
Kad vec tata nema prinovu, cerka ima .. swatch je u pitanjuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6ea6d21b6e.jpg
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Cestitke cerkici na verovatno za nju zanimljivom satu. :congrats:
Danas sam postao gresnik...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1f0db2fa6f.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Čestitam!!! :congrats:
Uuu, prelep. Jedan od grehova koji mi se veoma sviđaju :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Čestitke :thumbsup:
Koliki mu je L2L? I šta si se stis'o samo jedna slika i to u foliji :)
Na crnom blusharkuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...379fbe7d17.jpg
Uh :)
Konacnooooohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...629547eceb.jpg
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Rile i Rale :)
Čestitam!
Čestitam!!! :congrats:
Prilog 144790Prilog 144791Prilog 144792
Stigao je Tissot!!!
Lijepo izgleda, privlači pažnju, mehanizam sa ručnim navijanjem posebna draz.
Kvalitet hmmmm, neću reci tuga bio bi pregrub. Poredim ga sa Maurice Lacroix Pantos ( istog su cjenovnog ranga, Tissot je jeftiniji 100e) mogu reci da se bas osjeti razlika u kvalitetu. Kopča mnogo lošija nego ML, kais se skorom ne može porediti, kućište takodjer ogromna razlika. Da ga nisam uzeo u trgovini skorom bi pomislio da je kopija.
Ili je ML bas dobro uradjen i vuče prema klasi vise ili je Tissot neću reci bruka ali tuga jeste. Ipak je to sat od 1300e, očekuje se vise.
U svakom slučaju od srca mogu svima preporučiti ML, imam Tag carerru cal16 i Daytonu, iskreno ML ne zaostaje puno bar ne za Tagom ( ne pričam o mehanizmu).
Pozdrav i takodjer čestitke svima koji su se ponovili sa novim ljubimcima.
Čestitam :)
Čestitke, u zdravlju ga nosio.
Hvala i cestitam
Dobre prinove,cestitam svima i neka je sa srecom.....
Cestitke svima. U zdravlju ih nosili.
Prilog 144796
Ovo sam našao u papirima od sata, poznat momak.
Cestitke momci!
Rale, plavije od ovog nejde, vrh
Nikako
Mislim da je to negde i očekivano. Cela produkcija vezana za kućište i završnu obradu kod ML-a je inhouse.Citat:
mogu reci da se bas osjeti razlika u kvalitetu
Rile, Rale, Ivke, cestitke. U zdravlju vas sluzili, odlicni satovi. :congrats:
Pozdrav,drage kolege..
Pre par dana nabavih Klaus Kobec,mada ni ne znam nesto puno o ovom satu,ali mi se bas svideo,pa nisam odoleo da ga kupim.Tanak,srednje velicine satic,bas po mom ukusu..Pa evo,da se i ja pohvalim..
Prilog 144804
E sad,jedini problem mi je sto mi fali jedan link na narukvici da bih ga nosio,pa bih zamolio svakog ko moze da mi pomogne,da mi pusti poruku,u vezi tog jednog nastavak.Kupio bih bar dva linka.Sigurno znate kako je mucno kad fali bar jedan link da bi nosio sat.Pozdrav..
Da,da dodam.Nasao sam na ebay-u 2 linka,ali jedan link kosta 14 funti,ni to nije problem,vec ne salje ovamo,samo u Englesku.
Stigao pre par dana. Dvoumio sam se debelo izmedju Seiko Samurai "save the ocean" i Citizen Promaster ny0076-10ee limited edition, ali je na kraju ipak pobedio seiko, ovaj plavi brojcanik je spektakularan.
Prilog 144893
Cestitam svima na prinovama....lepo je kada legne ocekivani ili neocekivani lepotan.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ja danas o kornјаči, a kornjača već pred vratima.:DPrilog 145036
Stigao mi je Seiko Turtle SRPD21K1 "Save the Ocean" ili kako ga još nazivaju "Great White" Special Edition.
Šalu na stranu, isporuka je bila ekspresna, 2 dana od porudžbine.
Prvi utisci više nego odlični. Sat jednostavno pleni sa prelepim ciferblatom, a efekat prelamanja svetlosti na njemu je jako teško prezentovati fotografijom.
Prilog 145035
Prilog 145039
Prilog 145040
Odličan!
Čestitam!
Bas super,izgleda,cestitam.[emoji122][emoji122][emoji122]
Sent from my Mi A2 using Tapatalk