Pridruzujem se cestitkama.U zdravlju te sluzio.
Printable View
Pridruzujem se cestitkama.U zdravlju te sluzio.
@Misic M.
Kolega čestitam, odličan Citizen :congrats:
Prvo da se zahvalim svima na čestitkama, uz želje da i svi vi zanovite svoje kolekcije.
Mario hvala na savetu. Za sad radi odlično, tj. kad sam stigao kući nije hteo da odradi sinhronizaciju negde od 17 do 20 h. Nakon toga je odradio sa maksimalnim kvalitetom signala (H). I jutros u 04 h. isto bez problema, tako da sam zadovoljan.
Evo da se i ja pohvalim sa mojom prinovom.....
dugo ocekivana...LD 001/001 ;)
Prilog 117169
Prilog 117171
Prilog 117172
Prilog 117173
I veliko HVALA mom drugaru veberz-u na prekrasno odradjenom satu....Svaka cast!!!
Cestitam Mario, amfibija izgleda odlicno:thumbup:
Stvarno krasan. Da nije zlatni kombo, ne bi ostavljao tako dobar dojam. [emoji106] [emoji108] [emoji41] cestitam Mmario.
Prekrasna zelena boja. Iskrene čestitke..
I ja bi taki. [emoji51] [emoji16] kavasaki
Čestitke druže u zdravlju te služio.
Tnx kolege....sat je zbilja prelep....ovo je na brzinu fotkano mobilnim....tek ga moram fotkati aparatom...
Cestitam,prelep sat.
Tnx kolege :beer:
Bez obzira na "incidente",amfibija se mora imati u kolekciji :D.Dobro da te sluzi a ti nju u zdravlju da nosis.
Mario,sve bolje satove imaš.
Čestitam i tebi i Zoltanu!
Mario čestitke na Amfibiji. Super izgleda. :thumbup:
Veberz čestitke na odlično urađenom poslu.
Razumem...prazniš zalihe.:)
I ja sam se malo ponovio, izvinjavam se na kvalietu ali brzo sam slikao dok ga kcer ne zgrabi. Jos nema sve godine a vec pokazuje prve sindrome buduceg ljubitelja satova.
Prilog 117180Prilog 117181Prilog 117182
Kolege, odlične prinove :congrats:
Čestitke obadvojici kolega.
Odlicne prinove,bravo
Eto i mene sa prinovom. Na poklon sam dobio ESPRIT 107511001. Ne znam mnogo o ovom satu, cenicu svaku sugestiju. HvalaPrilog 117227
developer
Čestitam na lepom poklonu.
Sviđa mi se kako sat izgleda.
Ako se sviđa i tebi osnovni problem je rešen :)
O satu?
Blago precenjen (za iste pare može se naći kvalitetniji proizvod) ali ,pošto je poklon, tebi je to nebitno.
Ne znači da je loš.
Mehanizam u njemu je Miyota JS25 koji je po kvalitetu ,da kažem, ok a dobra stvar je i da (za ne daj Bože) nije skup.
Uputstvo za rukovanje (ako ga nemaš) možeš naći ovde- Miyota JS25 Movement
Sugestija?
Uživaj noseći ga!
Hvala, hvala
Jednostavno ne umijem postaviti sliku. Stisnem na ikonicu, zatim from compjuter ali nigde mi se ne pojavljhje select file, open i sl.
Ja pokusavam slike poslati sa telefona, pisem sa telefona, registrovao sam se sa telefona...
Prinova i kod mene :thumbsup: .
Sad mi je jasno zašto je Monster legendaran sat.
http://s16.postimg.org/abbk71l45/DSCN9672.jpg
Cestitam kolega, u zdravlju ga nosio :thumbsup:
Cestitam kolega, dobar je monster, narocito narandzasti :thumbup:
Pridružujem se čestitkama, Monster je zaista legendaran sat, i ovakav komplet sa ovim NATO-ima je savršen! :congrats:
Cestitke
:congrats:
Pridruzujem se cestitkama :thumbsup:
Prepoznatljiv dizajn, pouzdan mehanizam i povoljna cena jeste ono što Monstera čini odličnim satom. U zdravlju te služio.
:congrats:
Hvala svima na čestitkama :beer: .
Sledeća prinove u planu su dress Orient (Bambino2 ili Union, moram da vidim uživo pre odluke)
i Vostok Amphibia plavi ronilac, da li 420 ili 710 kućište, još ću razmisliti.
A ako dogodine posle završetka Mastera odem iz zemlje, počastiću se sa Orient Moonphase.
Svakako ću prvo Vas pitati šta da izaberem :blushing:.
Cestitke i od mene.Sat je monstruozan,ovako "nazubljen" :).