Ove godine je deda Mraz poranio... U stvari - Mraz, Deda Mraz:
Prilog 118628Prilog 118629
Printable View
Ove godine je deda Mraz poranio... U stvari - Mraz, Deda Mraz:
Prilog 118628Prilog 118629
vladas
Aaa,to li se čekalo?!!!
Pravi izbor za gospodina u tvojim godinama :)
Neka je sa srećom!
Neka e so sreka :thumbsup:
dolgo..dolgo da te sluzi:congrats:
Čestitam Vlado!!!
Ta je prava Omega.
Pao dogovor? Svaka čast!
Cestitam!!!! Povecava se kolicina PO! U zdravlje ga nosio!
Divan sat. Da je dugovječno i berićetno:thumbsup:
Neka je sa srecom
cestitam kolega, jako lep i dobar sat.....u zdravlju ga nosio :thumbsup:
Čestitam vladas, neka te u zdravlju služi!
Čestitke uz najljepše želje.Pozz
Cestitam vladas, odlicna Omega :thumbup:
Vladas,
Mašala! Čestitke!
OT
Koja je manja Lumia(veća je mislim 1320)? I kako te služi?
Bravo Vladas, super sat, cestitke! :)
Hvala svima! Malo je reći da sam oduševljen satom.
ˇ@HADzI DALIBOR - (izvinjavam se na OT-u) - U pravu si, veća je 1320 a "manja" Lumia je 950, još uvek se upoznajemo a obara me sa nogu mogućnostima. Ipak - imam utisak da su neke stvari još uvek beta, gde-gde ima manjeg štucanja i usporenja tamo gde je 925 tečno radila. I Continuum mu je izuzetan dodatak!
Pridruzujem se čestitkama.PO lep poklon od deda mraza [emoji6]
Vladas cestitke na prinovi...svaka cast,sat za sva vremena!
kolega vladas čestitam :congrats:,u zdravlju ga nosio!
Vladas u zdravlju te služio sat. Čestitam.
Vladas,
Omega je nova il polovna? Sa 8500?
W10 je sav beta al zbog nečeg im se žuri pa su pustili nedorađen sistem.
Cestitam Vladas.
Sve čestitke za mašinu, u zdavlju te služila... Jedan od Omeginih modela koji mi se mnogo dopada.
Čestitke Vladas za prinovu:thumbsup:.
Može AT, eh.....
W10-ki treba vremena da bude stabilna i brza kao wp8.1 i lijepo sam se iznanadio kada su pustili 950 sa w10! To nije završeno, ni blizu.
Evo da se prestavim i ja sa jos jednom prinovom. U pitanju je Casio MTP 1314. Sat je nesto klasicnijeg izgleda a upravo takav mi je i bio potreban. Moze li mi neko nesto reci o ovom satu. Hvala unapredPrilog 118669.
Evo stigla i druga, sad su moji i zenini ljubimci bezbedni od dece. :thumbsup: Prilog 119504 Prilog 119505
Elvedin
Čestitam!
Izgleda super.
Ako možeš napiši kde si kupovao i po kojoj ceni.
4000 din. Ima drvena koja kosta 6000 din. Isto za 12 satova, ali izgleda lepse cini mi se. Ja sam se odlucio za ovu jer vec imam takvu za 6 satova. Na KP, Nikola se zove decko. Ako smijem ostaviti njegov broj, tj. kontakt? Jos cu naglasiti da kod kutije postoji problem mali, recimo satovi sa kracom narukvicim kao zenski npr. tesko staju oko onog drzaca iliti jastucica. Jer je malo veci obim tih drzaca. Moji satovi vecinom staju, ali ako neko ima bas tanju ruku... a pritom je metalna narukvica tesko da je moze zatvoriti i odloziti oko drzaca.
Našao sam ga na KP.
Hvala.
EDIT
Ako te ne mrzi izmeri obim tih jastučića da vidim da li odgovara za moje narukvice (satne :))
Vladane, obim drzaca je 20 cm. I trebas imati u vidu da to nisu klasicni jastucici pa da mozes da ih suzbijes i sl. Ako pritegnes, nategnes malo narukvicu oko drzaca mozes dobiti jos 1 cm ako me razumes. Pregradice su od nekog tvrdog presovanog kartona, tako da mislim da ce to izdrzati bas dugo. Na poklopcu je pleksigas, pregradice su vece tako da se i satovi vecih dimenzija ne mogu dodirivati.
JBG
Ako je tako moraću da odustanem.
Meni je potrebno 18-18,5mm.
U svakom slučaju hvala na detaljnim i korisnim informacijama.
Nema na cemu. Bas me zacudilo sto su ti drzaci veci malo ali opet kazem meni odgovaraju jer meni su narukvice komotnije malo, ne volim kada me stezu oko zgloba. Na kutiji za 6 satova, drzaci su 19 cm sa odstupanjem od tog 1. cm. Ma izbice vec nesto ako Bog da.
Kolege, stigla prinova. Prilog 119637 Slikano na brzinu. :D
Elvedin
Čestitam!
:thumbup:
Čestitke za prinovu! Jel ova mesh narukvica došla uz sat ili? Tražim jednu takvu 18mm.
Satovi su mu 30% skuplji od realnih cena. Verovatno je i te narukvice precenio...