re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
ja sam unuk majora...Darwin komandirski pozadi nesto na Ruskom pise...Polot komsija preko puta mene zenith i saff,ali dekica koga mnogo volim ne moze da ih nadje..a tako bi voleo da ih vidim...
:congrats:Ova stranica mi ulepsava (svaki)dan... Svaka vam cast,momci :top:
Citat:
Neša kaže:
Da li je i ovaj Heuer isto korišćen u RV i PVO? Koliko znam, piloti JNA su imali i satove ovog proizvođača.
Uzgred, da li bi neko od iskusnijih forumaša mogao da napiše nešto o satovima koji su se koristili u našim oružanim snagama? Znam za nekoliko modela, a naučio sam još nešto od Ivanax, na čemu mu se i javno zahvaljujem.
Pa postoji ogromna tema o Heuer 1550sg na forumu. Pozdrav
Citat:
ivanx kaže:
hvala puno
evo jos par satova nazalost vise nisu u kolekciji samo su slike ostale od njih
pozz
Pozdrav druze sa WUSa :) Znam da imas brutalnu kolekciju,tj imao si i imas...ako ne i najbolju na forumu. Pokusaj da uzivas ovde :)
Citat:
nikola0406 kaže:
Pozdrav druze sa WUSa :) Znam da imas brutalnu kolekciju,tj imao si i imas...ako ne i najbolju na forumu. Pokusaj da uzivas ovde :)
Ja bih Ivane zaista voleo da vidim Vašu kolekciju jer je na spomenutom forumu nisam video. Dobro došli ste ovde, nađite malo vremena za slike Vaših satova do sada su bili perfektni, hvala.
hvala svima
cim bude nekih novina postavljam slike pozz
Jedan Omiljeni clan moje kolekcije "Seiko 5 Sports Speed Timer" U drustvu makete Ferarija Burago ![IMG]http://i407.photobucket.com/albums/p...j/DSCN3533.jpg[/IMG][IMG]http://i407.photobucket.com/albums/p...j/DSCN3522.jpg[/IMG]
Foto sesija u duhu sedamdesetih
5 Priloženi(h) fajl(ova)
dva satka od istoga tatka
Prilog 7407Prilog 7408
jedan vanbračni :-)
Prilog 7409Prilog 7410
i stari đedo od stotinu ljeta (na rehabilitaciji trenutno )
Prilog 7411
Nele prelepi satovi naročito Candino! Odlično!
hvala!nadam se još nekom uskoro,samo da se smislim :unsure: