Verovatno nije tema za ovo pitanje, ali pošto sam nov oprostićete mi. :)
Elem, koja je razlika u Swiss Military by Chrono i by Hanowa?
Printable View
Verovatno nije tema za ovo pitanje, ali pošto sam nov oprostićete mi. :)
Elem, koja je razlika u Swiss Military by Chrono i by Hanowa?
vjerovatno se radi o nazivima dvije serije, edicije istog proizvođača
Nije moj, ali interesuje me da li je autentičan u smislu da li su delovi orginalni...
Prilog 105849
Najviše me buni streličasta hronogrof kazaljka...
Prilog 105958Prilog 105959
Zanima me dali je kopija i ako nije priblizna cena . Postavio sam ovo na 2 mesta izvinjavam se ako to nemoze prvi put koristim forum hvala
Kinez, cijena 0€
Hvala na odg
Ha, ha, ha... Saseko si ga ko' mačem...
Nego povodom mogu upita od pre post dva, saznao sam da streličasta hronograf kazaljka na Pandi nije orginalna...
Ma 90 % sam znao da j e fals jer sam ga dobio dzaba tako da sam ovakav odg i ocekivao.
Moze li neko da pomogne da li je ovo kopija? Cenim svaki odgovor
http://i58.tinypic.com/102qcde.jpg
http://i62.tinypic.com/261yrg6.jpg
http://i61.tinypic.com/1zlt6wj.jpg
http://i60.tinypic.com/15yexrs.jpg
99% sam siguran da je kopija al da sačekamo piksija da potvrdi.
Meni se isto cini kopija i to losija!
100% r
Pa meni i ne lici da je kopija..ne znam...
@zmaju, pogledaj samo narukvicu sa donje strane i luft karika, pa autiće, kao da sam ih ja štancao
Čak i ne piše swiss made
To jeste. Narukvica nije njegova. Mislim nije taj model koji ide uz taj Bently ali kod ovih modela je tesko preko slike videti.
Evo original ni ovde ne vidim swiss made
Jedino ova chrono sekundara...
gledajući tvoju i njegovu sliki i slijepac bi napipao
Kopija je u pitanju, nema tu mnogo price.
Hvala drugari, zaobilazim
Ja sam prvo uocio krunicu a posle mi i centralni cifer, dial, nije u 100% centru na os sata.....to su mi majstori odavno rekli da na cifer treba prvo obratiti paznju.....
Aj da dodam moja zapažanja za kopiju Breitling-a...na ciferu prvo se uočava loš kvalitet izrade, veličina nekih natpisa i nejasnoća čitanja istih (nevezano za kvalitet slike). Kvalitet i izrada korone (bode u oči). Na originalnom poklopcu kućišta lepo piše "Continental GT" a na ovom drugom "Continental G7".
Da li mi mozete pomoci. Da li je ovaj sat original Q&QPrilog 107077Prilog 107078Prilog 107079Prilog 107080Prilog 107081
Dobro nam dosao!
Nisam nikada imao priliku da vidim Q&Q satove uzivo, ali, uzevsi u obzir o kojem se cjenovnom rangu radi - bar ono sto se na vrti na internetu - te u kojim se kolicinama ovi satovi izbacuju na trziste, ne vidim neku zdrava racunica zasto bi ih se kopiralo.
Nažalost ima kopija Q&Q satova.
Viđao sam ih.Ima ih po pijacama i Limundu.
Zašto postoje njihove kopije?
Pa zato što je Q&Q ipak firma i neki brend koji ima svoje standarde u izradi satova.Ti standardi nisu visoki (u skladu su sa pristupačnim cenama) ali postoje.
E,pa proizvođači koji nemaju ni ime ni standarde i koji prave satove koje mogu da prodaju po dolar-dva imaju interes da iskopiraju Q&Q i podignu svoju zaradu do deset puta.
PS-Sa ovih slika se ne može zaključiti da li je sat kopija.
Sasvim moguce, Vladane.
Ja moram da priznam da se nisam sretao s Q&Q, barem ne uzivo - mislim izbliza... ali ima smisla to sto kazes. Ipak tu postoji i ta "Citizen veza", a valjda paralelno s tom pricom i, kako si napisao, standard koji prati prihvatljivu cijenu.
Mada i dalje mi je tesko da zamislim racunicu, osim ako se ne rado o zemljama gdje ovakve stvari lako prolaze.
Imao sam baš davno Q&q
, pre 30tak godina. Plastičan, to je onda bilo in među klincima, kao sat bio je OK dok mu nije puklo kućište u spoju sa narukvicom. Posle sam uzeo Swatch, koji je ipak boljeg kvaliteta. Q&q je kvaliteta u skladu sa cenom.
Nije u pitanju ugao, već kvalitet fotografije. Na nekima imaš refleksije od blica, a druge su previše tamne. Probaj da slikaš sat na dnevnom svetlu, ali tako da sunce ne udara direktno u njega. Ne znam čime si slikao, ali ako moraš da slikaš sa blicem, ima dosta rešenja po principu štapa i kanapa, npr. da staviš papir ispred blica kako svetlost ne bi bila prejaka, premda je teško dati uputstvo za fotografisanje ako ne znam čime si slikao. Doduše, ako je u pitaju mobilni telefon, zamoli nekoga ko ima fotoaparat ili bar pristojan telefon da ti fotografiše sat.
Prilog 107161Prilog 107162Prilog 107163Omega Geneve pozlacen pozadi nista ne pise . Znam da je star zanima me cena i gde se radi popravka jer kasni
I naravno dali je original
jel nema niko za procenu ili
Bilo bi sigurno da su slike kako treba.....ovako se ama bas nista ne moze zakljuciti.
Ok hvala videcu da napravim bolje slike pa postavljam
@Bojan, gotovo sam siguran da je original, ali za procjenu, moraš otvoriti poklopac, recimo šublerom, te ako ne uspiješ uslikati, prepiši sve sa poklopca i sa stroja.
zdravo,zanima me da li je sat koji imam original. Panerai , na poklopcu pise driver's professional op 6541 bb000000. COO/500,stainless steel,1000 m ,oficine panerai ,Firenze 1860. pozzzz
Molim vas slike sata. Ovako se ne moze sa sigurnoscu nista reci. Mada po ovim brojevima sa poklopca sigurno nije original, iza sloba bb moraju biti brojevi a ne nule....ali opet kazem slike su bitne.
Danijela
Bez kvalitetnih fotografija konkretnog sata je izlišno i postaviti pitanje i davati odgovor.
Ipak evo mala pomoć- ako je sat plaćen više hiljada evra postoji šansa da je original
EDIT-dok sam kucao pukla mi je internet veza pa ispade da sam pisao isto što i Mario :)
Prilog 107200 evo slike
Danijela, ni blizu da bude original. Jedna od gorih kopija je u pitanju.