Prava Sinnčina :beer:
Neka te dugo i u zdravlju služi
Printable View
Prava Sinnčina :beer:
Neka te dugo i u zdravlju služi
Krenulo te,lepo,lepo,samo nek se nastavi tako,sa srecom,pa sto pre da kupis jos neki,puno pozdrava.:thumbsup:
Kako je lepo biti ti :man_in_love::lol:
Auuu, svaka cast:congrats:
Prosto ne znam sta da kazem za sat:man_in_love::drool::adore:
Koja satcina! Svaka cast i hvala na predstavljanju.
Svaka cast Zma odlican sat:adore:.
I da sto se tice one mesh narukvice sa zakrivljenim krajevima ja sam nasao ovako nesto. Vollmer 99460H4 polished stainless steel mesh watch bracelet with a polished finish and curved ends. Features a deployant closure with security clasp..
Jedino ne znam da li za ovo trebaju krivi spring barovi ili mogu i ovi obicni
aaauuuuuuuuuuu........idem da spavam ZMA dosta mi je......:drool:.......za danas.....
Taman htedoh da čestitam za Orient kada vidim Sinn-a. Za Orient čestitke a za Sinn-a
Prilog 66996.
Stvarno odličan! Čestitke.
Svaka čast kolega! Svaka 103jka je prelepa, ali ova je posebna!:thumbup:
au u kakvoj si seriji :)
svaka cast, sjajni satovi!
Hvala, gospodo! :) Sat je stvarno fantastican! :)
Darko, hvala na pomoci u poisku mesh-a za Orient! Na zalost nema 22mm ali ima mnogo cega drugog! :)
Zma evo ima i ovaj mesh narukvica sa zakrivljenim krajevima ali je malo skuplja http://www.watchstyle.com/pd-2089534675.htm?defaultVariants=search0_EQ_Steel%20 matt_AND_search1_EQ_20%20mm_AND_search2_EQ_M-Standard_AND_{EOL}&categoryId=145
Znam da ce me mnogi kritigovati zbog ovoga, ali meni se taj zakrivljeni mesh ni malo ne svidja.
Stvarno volim mesh i on moze da izgleda odlicno na pojedinim satovima, ali moje misljenje je da ne treba siliti, jednostavno ima satova kojima ne stoji i nema tu mnogo mudrosti.
Taj sat je odlican, vrhunski, ali jednostavno mesh mu ne stoji i to je.
Cini mi se da ovaj zakrivljeni, nije dovoljno zakrivljen i da on opet ne bi stajao lepo.
Nemoj molim te zameriti, ovo je samo neko moje misljenje.
i ja se toga plasim...sat je veoma velik! 45mm sirina bez krunice, 49mm sa krunicom, debljina 16mm...i onda sam stavio fini, tanki mesh..ne ide mi..
Opako izgleda sinovac. Bravo Zma :congrats:
Evo sad sam procitao da za onu mesh narukvicu idu zakrivljeni spring barovi koji se koriste samo ako su rupe postavljene toliko blizu samog kucista sata da ne mogu sa se stave obicni ravni, ja gledam da taj mesh stavim na moj Seiko koji nije toliko robustan ali isto me brine kako ce to sve izgledati, vec sam se jednom opekao sa kupovinom narukvice sa neta pa sad cekam da se vrati valjda dobijem novac nazad.
Edit: Izvinjavam se zbog malo off-a u tvojoj temi
Zma...sta je sledece? :)))
kakav sat,u zdravlju i veselju da te sluzi,:congrats: sa srecom:thumbsup:
vecernje fotografije sinnovca! Prilog 67038Prilog 67039Prilog 67040
al se uživa......ja posle dve takve boce nebih mogao videti koliko je sati na sinnovcu.....uz dužno poštovanje prema fabrici....:lol:.....
zma - svaka ti cast! I Orient je prelep ali ovaj Sinnovac je bas fantastican :adore:! Svakako - kolekcija za respect :top:
i malo nocnih..Prilog 67046Prilog 67047Prilog 67048
Postovanje!!! :)
Evo jedan lep sat! Штурманские Океан ВМФ! Kalibar 3133, deklarisanih 48 sati autonomije od jednog navijanja, 38mm diametar, 23 rubina, nerdjauci celik. Hronograf funkcija radi standardno, unutrasnji prsten se pokrece krunicom koja stoji na broju 9. Takodje standardno za ove satove.
Prilog 67930Prilog 67931Prilog 67932
Kajs je kozni Rios, plave boje od 20mm i bas mu ide! :)
Prilog 67933Prilog 67934Prilog 67935
Nema jos mnogo da se kaze o ovom satu, sve je davno poznato i priznato! Osim toga da je stvarno izuzetno lep. Cifer je kombinacija osnovne sive i plave boje sto govori o prinadleznosti Morskoj Floti Ruske Federacije danas i SSSR u proslosti. Evo jos malo fotografija...
Prilog 67930Prilog 67936Prilog 67937Prilog 67938Prilog 67939Prilog 67940
Ovim satom zatvaram svoju kolekciju sovjetsko-ruskih satova koju sam hteo da skupim. Uskoro cu postaviti celu kolekciju! :)
Prilog 67941Prilog 67942Prilog 67943Prilog 67944Prilog 67945Prilog 67946
Pozdrav! :)
Odlican sat, svaka cast, neka te dugo i u zdravlju sluzi.:thumbsup:
Prelep sat,stvarno lep...
Ух што ти је ОКЕАН прави ЛЕПОТАН !:thumbsup:ВР!!!
Svaka cast Zeljko:thumbup:
Po meni jedan od lepsih satova sa tim mehanizmom.
Jako lep sat:congrats:
Hvala gospodo! :) Sat je uzivo prelep!
sat je brutalan....
Čestitke, stvarno lep sat! Bez takvog sata nema kompletne kolekcije sovjetsko-ruskih satova. Tradicija, prepoznatljivost i odličan mehanizam. Maktajmovo -ovo čedo, rekao bih. Još jednom čestitke !
I ja se pridruzujem cestitkama:thumbsup:
svaka cas uzivaj :P:man_in_love::thumbsup:
Prelep sat,cestitam na nabavci. :congrats:
malo nocnih ...Prilog 68135Prilog 68136Prilog 68137
autonomija rada Okeana je bila 67 sati i za svo to vreme je radio tacno u sekundu! :) prvi put sam ga navio 23. maja u 14.00, prestao je da radi jutros u 8.52...
evo je i kutija sa satovima SSSR/Rusija! :)
Prilog 68285
Svaka cast, strasna kutija.:adore: