pozdrav, zovem se Milan, i predstavicu Vam moju kolekciju....
Printable View
pozdrav, zovem se Milan, i predstavicu Vam moju kolekciju....
Milane, dobrodošao!
Kad budeš imao vremena možeš nam napisati svoje utiske o satovima koje poseduješ.
Hvala.... Fosil mi je prvi sat, pre nekih pet godina sam ga kupio, ali ubrzo mu se ostetilo staklo.... Raymond Well sam dobio na poklon, mada cuo sam da je dosta skup, nisam video takav sat u prodaji u Srbiji..... Festinu sa metalnom narukvicom nosim od 2012 godine, i prezadovoljan sam, radi savrseno... To mi je sat za svaki dan... Festinu sa koznom narukvicom sam kupio pre dva meseca...svidja mi se po izlgedu, deluje atraktivno, veliki sat je u pitanju..... Razmisljam da uskorije vreme nabavim Seiko monster, jer hocu neki sat koji je cvrst i izdrzljiv, a da bude automatik :)).....
Monster je svakako dobar izvor, a poseduje ga više članova foruma. Koliko mi deluje, voliš ono što bismo nazvali sportsko-elegantnim satovima i estetski svi izgledaju sasvim OK.
Da li ti je staklo na fosilu samo napuklo? Ne bi trebalo da bude problem da se zameni.
Milan89, Monster je za svaku preporuku i od mene a sigurno i od svih clanova....ujedno dobrodosao u drustvo naveceg sajta o satovima na ovim prostorima.
Hvala Vam svima..... Staklo na fosilu je nekako unutra puklo, ne vidi se lepo na slici.... znaci sa spoljasnje strane se nista ne oseca kada se predje prstom, vec se samo vidi.... da volim sportsko - elegantne satove..... svakog nesto privlaci :)
Mozes se raspitati u BPM-ovom servisu koliko bi kostala zamena tog stakla. Ako nije skupo i ako volis taj sat, sto da ne... Popravi staklo i opet sa uzivanjem nosi sat na ruci. :) Pozz!
Milane dobro došao na forum! Neka kolekcija raste. Za Monster-a samo preporuke.
Hvala :).... nastavice da raste... popravicu staklo :)...
Dobrodosao! Samo napred! Naravno, odmah stavljaj fotografije ovde!
Bice u ovoj temi jos lepih satova....
Dobrodosao !!! http://i62.tinypic.com/j0upgj.jpg
Dobrodošao Milane generacijo :-) lepe satove imaš, a još lepši je u planu.
Da li planiraš novi Monster ili prošlu generaciju?
Hvala svima :).... zavisi od novca, videcemo, to mi je plan u nekom narednom periodu.... da li je velika razlika izmedju novog i starijeg? koliko sam video razlikuje se mehanizam......
Seiko monster je odlican izbor, razmisljam da ga i ja kupim :)
Prilog 100659
Ovaj G Shock mi se svideo pa sam ga kupio, pre monstera.... Monster sam odlozio.... Jako mi se svidja....
Zna li neko kakvi su satovi Royal London? Video uzivo jedan, izlged im je lep, ali me zanima da li proizvode kvalitetne satove?
Royal London?
Recimo da koštaju više nego što vrede.
Za tu sumu je moguće uzeti provereniju marku.
Hvala na odgovoru.... Svideo mi se neki njihov automatic, ali ako nisu bas nekog kvaliteta necu ni uzimati..... A u odnosu na Festinu losiji su?
Da.U Festinu imam više poverenja.
Hvala na odgovoru.... uzeo bih nesto do nekih 20 ili 25 hiljada.... Bitno mi je da sat bude kvalitetan i lep.... pa pogledacu jos....
Uvek preporučujemo ,za te pare, kao adekvatan kvalitet-Citizen,Seiko,Orient,Casio ,J.Springs...
Imam jedan sat kupljen na buvljaku za 50 evra... U pitanju je LUMINOR MARINA PANERAI. Automatik je.... Dobio sam na poklon, ali vidim da je sat koriscen.... Zanima me da li je moguce da je sat original? Mada ja iskreno sumnjam jer je samo 50 evra, a originali su mnogo skuplji.... Prilog 103435Prilog 103436Prilog 103437
Sam si dao odgovor za te pare ne moze original, a i vidi se da je replika.
Sat koji 'ladno ide za 5-6 milja eura, i vise... 5 banki? To, nazalost, nema ni u bajkama.
A i ne sjecam se ovih minutnih markera.
Nisam znao da je TOLIKO nov bas :)...
Nista, druze, glavu gore! :)
Ti si, vidim vec poceo da pravis svoju pravu kolekciju, lijepu kolekciju. :thumbup:
Drzi se nje, zaobilazi dupljake. A posto se poklonu ne gleda u zube, neka i "Panerai-a", ako nista - a za prvoaprilske sale. :D
Hvala :).... Mrzim replike kada su satovi u pitanju...
Par meseci imam sat jack pierre, koji me je zbog izgleda privukao.... automatik....
Prilog 108353
Prilog 110850
Danas stigao :)
Nov sat, J Springs, deluje jako kvalitetno
Prilog 113314
Sve pohvale za J. Springs. Odličan sat iz Seiko kuće za male pare.
Hvala, da jako je kvalitetan a nije skup.... i vuce na elegantno, sto mi se i svidelo....
Koji g shock predlazete od ova tri?
G-Shock
Casio G-5600E-1
ili
Casio G-6900CC-1
Svi mi se svidjaju pa ne znam za koji da se opredelim :)
Gde su im kazaljke ? :)
Od tih ja bih GD-120MB-1ER
(Mada...kockica je kockica...bio bi tesan rezultat)
To mi je i najveci problem, ta kockica :)..... Ne zelim sa kazaljakma, imam ih dovoljno, hocu jedan digitalni :)
Kockica definitivno. Imao sam 5-6 razlicitih G shock modela, i samo sam kockicu ostavio kod sebe, i cesto je nosim.
Kockica, slažem se sa iskusnijim kolegama, iako nemam kockicu. Ok, imam kockicu na steroidima :)
Misliš na King of G?
Hvala svima, onda kockica neka bude :)
Uzeo sam ipak ovaj GD 120MB, svideo mi se uzivo... Prilog 113745