Prvo da krenemo od poslednjeg.
Najzad je stigao :)
Breitling Superocean Heritage 42
Printable View
Prvo da krenemo od poslednjeg.
Najzad je stigao :)
Breitling Superocean Heritage 42
Čestitam kolega! Lep, nema šta! :thumbup:
Lep,lep,lep.....:congrats:
Čestitke! Jedan B koji izgleda kako treba a ne kao putujući cirkus.
i od mene cestitke da te sluzi I nadzivi a ti da zivis jos koliko oces :)
Sve cestitke i od mene, sat je stvarno prelep!
Ovo je klasican primer sata kada "manje znaci vise" i zaista je dizajn odlicno uradjen. :congrats:
super braja, jedan od 2-3 brajtlinga koji bi voleo da imam u kolekciji
jaooo kojeg braju ti mali ne bi voleo nemoj da ti dodjem tamo a ti da pobegnes za Bgd
Hvala vam svima :)
Da, tacno je, jedini Breitling koji ne izgleda kao Breitling. Inace ne volim dizajn i imidz Breitlinga ( imidz pogotovo ovde kod nas ) ali ovo je stvarno jedinstven primerak, 42 mm je odlicna velicina i jako je udoban za nosenje. Zelena boja je "blesava" i jako mu dobro stoji :)
Evo jos koji shoot ...
izuzetno lep sat.cestitam i u zdravlju da ga nosis.
Cestitam, vrlo lep sat, a boja mi se veoma dopada. U ovoj varijanti crna i zelena su mi najlepse. Gledao sam i braon i bas je neka losa braon boja. Ova zelena je prelepa.
Jel moze da se zna koliko si ga platio, i koliko su bili troskovi slanja?
Cestitke i od mene, stvarno lep sat...;)
Pridružujem se čestitkama. Zaista lep i zanimljiv sat, koji sigurno ne bih ni primetio da nije ovih slika.
Prelep sat! Čestitke i od mene :thumbsup:
Bas mi je drago da vam se dopada :)
Ja sam isto odusevljen... Evo malo i dnevnih fotki, bice mi zadovoljstvo ako mogu da vam prenesem barem delic mog odusevljenja, mada u prirodi je mnogo lepsi :)
superocean heritage - ubedljivo najbolja kolekcija Breitling satova.
ova tvoja kombinacija boja je :top:
cestitke na izboru
sat je super!
Moram da se pridruzim opstem odusevljenju :)
Breitling :congrats:
Po danu je mnogo lepsi! Cestitke i od mene.
Kako vam se cini ova kombinacija ?
Vrlo mi se čini :D
Leži mu :thumbup:
odlican sat. cestitke, ja nisam bio strpljiv da cekam 42 pa sam uzeo 46, ali se nekajem odlican sat, razmisli da uzmes metalnu narukvicu koja je fantasticna. pozdrav
Pozdrav Ivane,
Da, svakako stoji metalna narukvica na spisku, ali bih da nadjem dobru a da nije Breitling, njihove su jako skupe.
Cuo sam da ima izuzetno kvalitetnih mesh metalnih narukvica koje imaju jako dobru cenu. Nisam jos istrazivao.
46 je veliki i mnogo mu bolje stoji crni cifer za tu velicinu.
Izuzetan sat, ja sam mnogo zadovoljan ...
Bas je savim OK.:thumbup:
Zavisi koliko si spreman novaca da odvojiš na narukvicu ali u suštini, kupovinom neke od neoriginalnih narukvica verujem da možeš da uštediš poprilično novaca a da ipak dobiješ kvalitetan proizvod.
Recimo, ebay prodavac "wjean28" ima narukvice jako dobrog kvaliteta i to po ceni od 70 dolara. Verujem da su kvalitetnije ali se postavlja i pitanje da li opravdavaju toliku razliku u ceni ali bez obzira na to, možeš da baciš pogled i na sajt proizvođača Stowa gde po ceni od sto i kusur evra možeš da naručiš njihovu mesh narukvicu. Baci pogled i na Staib koji snadbeva mnoge nemačke proizvođače satova sa mesh narukvicama.
Zmaju,
Hvala za info!
Pitao sam ovde kod nas koliko je Breitling narukvica i ljubazna devojka mi je dala cenu od 86.000 din :)))
Negde sam nabasao na netu da je redovna cena oko 500 e.
Verujem da proizvodjaci koje si mi ti preporucio nemaju bas toliko losiji proizvod kolika je razlika u ceni.
Pa Staib proizvodi narukvice za Nemački UTS čiji satovi dostižu cene od nekoliko hiljada evra a retko gde ćeš naleteti na neku zamerku ili lošu reč kada se radi o ovim satovima. Mislim da i Stowa uzima od Staib-a narukvice a kvalitet ovog proizvođača je već poznat.
Wjean28 (ebay id) ima odlične preporuke i njegovi proizvodi su uglavnom na dobrom glasu. Verujem da kvalitet narukvica nije na nivou onih koje nose Breitling potpis ali za ~50 evra se dobija i više nego dobar proizvod a ušteda od nekoliko stotina evra nije zanemarljiva. :)
Obecao sam i evo ...
EKIPA :)
oooo NMartine svaka cast na kolekciji odlicni su ti satovi...Panerai :drool:
Bas mi se dopada ova kolekcija. Cestitke i od mene.
I evo, stigla narukvica od Puga.
Ispostavilo se da je ovo dobitna kombinacija kombinacija !
Sat je fenomenalan,čestitam Martine!:thumbsup:
Thanks Biker01
Evo jos koja slicka :)
Evoga novi clan :)
jedna mala tease fotka :rolleyes:
Prilog 84000
:congrats: Za kolekciju
Ovo je jedan prelep sat,svaki put kad ga vidim i na slici i uzivo se odusevim. :congrats::adore: