Evo da bacim i ja slika par svojih pulena. Manje-vise su se svi vec nasli na forumu, ali nije na odmet malo podsecanje :)
CERTINA NEW ART
Prilog 12007Prilog 12008Prilog 12009
Printable View
Evo da bacim i ja slika par svojih pulena. Manje-vise su se svi vec nasli na forumu, ali nije na odmet malo podsecanje :)
CERTINA NEW ART
Prilog 12007Prilog 12008Prilog 12009
Casio edifice
Prilog 12010Prilog 12011Prilog 12012
CITIZEN NIGTHAWK udomljen kod jednog clana foruma (nadam se da je, dok ovo pisem, zadovoljan i da ga u zdravlju i sreci nosi)
Prilog 12013Prilog 12014Prilog 12015
Casio mudman
Prilog 12016Prilog 12017Prilog 12018Prilog 12019
Citizen skyhawk
Prilog 12020Prilog 12021Prilog 12022
Veoma lep spoj, odnosno izbor, vintage i savremenog. :congrats:
Pulsar automatic
Prilog 12023Prilog 12024Prilog 12025
To je to, za sad, mada jedno oko je uvek otvoreno. Mozda uskoro uleti jos neki lep vintage :D
Samo jedan? Neka ih bude još mnogo :D
KLL, jako lepa kolekcija, Pulsar mi je bas zanimljiv...;)
lepi satovi ali što pusti nigthawk-a ? ja nebih mogao :crying:
KLL,sve čestitke.
Šta kažeš ''skromna kolekcija''? ;)
Lep izbor raznovrsnih satova za sve prilike :thumbup:
Ajde,ako hoćeš,napiši kratko utiske o Edifice.Jedan prijatelj je zainteresovan baš za taj model.
@nele
Nemoj mi stajati na muku. Na zalost satove prati kletva da koliko god nam bili dragi, kad zaskripi, prvi su na tapeti za unovciti. Tad sam bio student, a zna se u kakvim uslovima zivimo. Nekad se jednostavno moramo odreci nekih stvari u zivotu, koliko god tesko bilo. Taj citizen je verovatno najlepsi sat koji sam drzao u rukama, nikad ga necu prezaliti. Nosio sam ga svega nekoliko meseci, ni jednu ogrebotinu nije stigao da zasluzi.
@VLADAN P
Pa cudi me da nisam vec pisao review :) Gledacu definitivno da bacim koju rec cim stignem.
Uletece kao sto ulece nekad i da nisi planirao. lepa kolekcija...
Evo ga i review http://www.svetsatova.com/forum/f66/...html#post42332
Super kolekcija, najlepsi mi je pulsar..
E ljudi, sta mislite o ovom zodiacu? Mogao bi postati najnoviji clan kolekcije :)
Prilog 12243
Izgleda lepo.Jel' znaš koji je mehanizam unutra?
To je ovaj?
Valjda je eta unutra.
Zodiac watch, ZO7400, DRAGON WING MENS, Zodiac watches
Da to je taj. Ne znam koji je mehanizam, ali ima 2 komplikacije:
grande date i
(ne znam kako se ovo zove) sati i minuti hronografa na jednom brojcaniku.
Za tu cenu, plus swiss made, deluje kao dobra kupovina. E sad, ne znam da li je staklo safir, bilo bi lepo da jeste :)
Nije i to je jedini minus tog sata.....
Gledao sam ga i ja,a od kupovine me je samo to odvratilo.E sad,nije to što nije safir već mu je to mineralno,valjda zbog debljine,jako loše.Kad ga gledaš sa strane,nekako je mutno da ne kažem ne providno.
Staklo je mineralno.
e, bedak. Rado bih platio koju hiljadu vise za safir. U svakom slucaju, posto je to jedina negativna stvar koju sam do sad cuo (ne samo na ovom forumu), vrlo moguce da cu se ovih dana ponoviti. Pa znate valjda onaj osecaj kad zasvrbi nesto u novcaniku :D
Kupio. Videcu koju sliku da napravim.
Čestitke na neviđeno :)
Gde si ga kupio?
U Novom Sadu na Spensu. Mislim da su distributri za BPM Watches.
Posle godinu i dobar kusur konacno stize jos jedan sat. Nista posebno ali meni zanimljiv hamilton. Pristupacan, pregledan, lagan, precizan, savrsenih 42mm, sta vise traziti od sata :)
Prilog 55363Prilog 55364Prilog 55365Prilog 55366Prilog 55367
Odlican hamilton:)
Dobar Hamilton a dobra i ona kolonica na prvoj fotki :thumbup:
Dobar je :thumbup:
Jeste dobar, samo sto bih ga najradije prodao i uzeo isti takav automatk i nov, posto je ovaj polovan i kvarc, greota nekako za tako lep sat... Razmislicu jos sta cu.
Sta reci. Koju posluku porati. Krenulo je opet ludilo. Evo danas totalno ne planirano stize jos jedan sat, fortis pilot proffesional
Prilog 55812Prilog 55813Prilog 55814
Cestitam, dobar Fortis, u zdravlju te sluzio:beer:
Lep Fortis a lepa i kolekcija. Svaka čast.
Hvala. Evo jos jedna pre spavanja. Kontrast jednostavnog i komplikovanog.
Prilog 55823
:congrats:
Ma kakvi skromna kolekcija.Super.Fortis i Hamilton :thumbup:
Odlicna kolekcija!!! Bravo!!! :)
Odlicne fotke:thumbup: