Par sličica onako sve na kamari.
Prilog 155480
Prilog 155483
Prilog 155482
Printable View
Par sličica onako sve na kamari.
Prilog 155480
Prilog 155483
Prilog 155482
Nova mašina stigla napokon, na žalost nije od Petrovića uzeo sam ga od momka koji ga je kupio prije 10 dana, nije koristen.
Prilog 156892
Opa !
Čestitam !
Jako udaras Ivke, svaka cast
Sent from my iPhone using Tapatalk
:congrats:
Čestitam!
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Čestitam :congrats:!
Opa, široko :)
Sub -dječački san
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Čestitke Ivke!
Čestitam na prinovi Ivke!
Top sat. [emoji106][emoji106][emoji106]
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Trenutno stanje.
Prilog 156930
Bravo Ivke, strašna kolekcija!
Prinova skx007. Sve već receno o ovom satu.
Prilog 157404
Prilog 157405
Trnutno stanje, dace Bog da se smirim i ostanem na ovome. Mada mi se provlače misli da nabavim i jednog Rusa.
Prilog 157406
Čestitam Ivke!
Čestitam !!! :congrats:
Svaka cast…brutalna kolekcija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno stanje, dva g shocka su u autu pa zato nisu na istoj slici sa ostalim satovima.
Nabavljena su dva Kineza, speed koji sam imao i prije pa prodao. Drago mi je sto sam ga ponovo uzeo.
Takodjer prolazi mi kroz misli ideja kao sto je i Hafisch uradio da većinu ovih satova zamjenim za jedan sat visoke klase.
Prilog 158867
Prilog 158868
Posle ovoga jedino ima smisla Nautilus ili Royal Oak
Hvala Sale!
Iskreno dosao sam u situaciju da ne trazim nista novo vec uzivam u satovima koje imam. Jedino mi ponekad bude zao sto neke od satova ne nosim ili ih rijetko nosim. Davosu jako malo nosim ali sa obzirom da ima dobar mehanizam zao mi je prodati unutra je eta 2893-2.
Doslo je do reforme u kolekciji. Neke satove koje sam shvatio da ne nosim mijenjao sam za jedan sat koji u sebi ima malo istorije.
Mijenjao sam dva skx i davosu za Breitling nekadasnje avijacije bivse nam drzave. Ocuvan, sve funkcije rade sto je danas tesko naci, poznato je da su ovi satovi jako osjetljivi.
Prilog 159261
Prilog 159263
Prilog 159264
Čestitam!!! :congrats:
Čestitke Ivke! Super odluka.
:congrats:
[QUOTE=Haifisch23;293668]Čestitke Ivke! Super odluka.[/QUOTE
Hvala puno!
Nisu ovi vojni satovi sad neko cudo, jako su osjetljivi. Prilikom promjene baterije bas se mora paziti. Ali satove koje sam dao nisam im vidio vise smisao.
Skx modeli su ok ali ih ne nosim i nije smisao da budu u ladici. Davosa, dobar sat ali mi je pocelo smetati sto je kopija rolexa.