imaju Junghans ali su i njima jake cene
ne znam sta ima da se kupi ranga do 500evra, a da nema kod nas
imaš i ovde Orient satove da kupiš
Printable View
imaju Junghans ali su i njima jake cene
ne znam sta ima da se kupi ranga do 500evra, a da nema kod nas
imaš i ovde Orient satove da kupiš
Ja sam uzeo ovaj model Superior i mogu reći da sam zadovoljan :) Mislim da ti sad ne tražiš baš to, ali mi se Roamer čini kao poštena firma.
Ja sam HC kupio tamo, i tax-free naravno :)
@vlajo Taj Roamer je pljunuti El Primero Prilog 106766 :D
Podrazumeva se da ću to da gledam:), ima li neka radnja za preporuku?
Nego, viđao sam po forumu, neke silne Nemce po 300tinak evra (Junkers, Messershmit, Laco, Aristo...), gledao bih i Steinhart, samo cini mi se da on prodaje jedino preko neta. Kakvo je misljenje o njima?
Nisam znao da Orienta ima i kod nas.
piksi....kolega arch_m ti je u Becu....a kako sam se dosta kuckao preko pp, znam da cesto lunja po trgovinama i izlozima satova.....
posalji mu pp pa vidi s njim.....makar nekakav info koji dobro dodje.
Piksi, druze, poslao sam ti PP.
Eh, da, da ne zaboravim, sto se njemackih satova tice, sad mi na pamet pada nekoliko prodavnica u kojima sam vidjao Junkers, Zeppelin, Junghans isl., pa ako te i ovi satovi zanimaju mogu da te uputim na par mjesta.
Medjutim, tu moras da znas da, osim Junghansa, ovi ostali brendovi koji se tu i tamo daju naci u radnjama, ukoliko se vec ne radi o onom "rusko-njemackom" aranzmanu, svasta stavljaju u svoje satove, pa treba dobro pripaziti sta se kupuje, jer se i cijena dramaticno stroposta cim ga stavis na ruku i izadjes iz radnje.
arch_m, verovatno i sam znaš - imaš u Rotenturmstraße, na uglu sa Fleischmarkt-om (na potezu između Schwedenplatz-a i Stephansplatz-a) prodavnicu sa Junghans-om, Junkers-om itd...
Vladas, ta je radnja dobra, ali hoće da bude malko skuplja. Znam da sam neke Junkerse viđao dok sam stanovao tamo u mom kraju u 5. Bezirku u jednoj radnji Junkerse jeftinije nego kod njih. Sad ne mogu da se setim naziva ulice, neki Rumpelstilskingasse 😊