Re: Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini
Bilo koji Seiko,Casio,Citizen je bolji od CK.
A što se tiče gumenih narukvica,ne vidim ni jedan razlog za otvaranje posebne teme(ako hoćeš slobodno otvori temu) zato što je možeš kupiti kad hoćeš i stavit na sat. Isto je i sa kožom. Naravno,ukoliko nisu specifični lugovi pa da to pravi problem.
Ali bukvalno svaki od pomenutih je bolji od CK.
Da košta 30-40 eura pa i da razmisli čovek da ga kupi.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 101975
:lol:
Bolje da ne pisem.
Samo cu se sloziti sa Daliborom i Urosem, i dodati, bez zelje da me forumas Corleone pogresno shvati, o ukusima se ne raspravlja - na ovom forumu, gdje ljudi i te kako drze do onog pravog urarstva i provjerenog kvaliteta, malo koji ce modni sat izazvati uzdahe, a postovi o istim ostati nepropraceni zaista prijateljskim savjetom - u istom ili slicnom cjenovnom rangu mozes pronaci mnogo PRAVIH satova, neuporedivo boljih.
Znaci, ovo shvati samo kao prjateljski savjet.
Ja necu biti tako fin kao kolege iznad.
Bjezi od takvih i slicnih modnih uradaka. :banghead:
I ja ti predlazem da potrazis nesto u okviru Seiko/Citizen/Casio umesto CK. Ne znam koliko CK kosta al mozda i neka Certina dodje u obzir...
Ciao capo di tutti capi.
Cim si ti ovde na forumu znaci da tu ima stofa za buduceg ljubitelja i poznavaoca satova. Odmah da ti kazem da model slican ovome nemam i do sada nisam imao. Vizuelno, ovakav sat mi izgleda lepo. Odmah sam izguglao na Sense-inom sajtu modele Casio Edifice i Citizen, ima modela koji lice na ovaj. Sledeca stvar, ne bi trebalo da bezis od metalne narukvice. Ne znam odakle si, ako si iz BG ili okoline, Sense ti je u Knezu, u pasazu kod Obuce. Mozes da pogledas modele, a ako ih zoves telefonom oni sat koji te zanima donesu u radnju. Tu u blizini na Terazijama 5 kod Casovnicara Mihajlovica ima dobar izbor silikonskih narukvica (Morelato ima bas dobre, cena je oko 15 evra, skoro gledao).
Ako se odlucis na neku slicnu kombinaciju, sigurno ima i drugih prodavaca, ja sam ovako skoro kupovao. Za ostatak, do cene linkovanog modela mozes da kupis neki od CK parfema, koji su za razliku od njihovih satova, odlicni:)
Ako je to ovaj CK Men's Calvin Klein Drive Chronograph Watch (K1V27704) - WATCH SHOP.com cena mu upšte nije mala. Moje mišljenje je da se za te pare može uzeti daleko kvalitetniji sat.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Hvala svima na dobronamerni savetima..Posto sam citao forum i video da ljudi savetuju citizen,seiko,casio,itd. za low cost satove, pa sam ih vec gledao, ali na njihovom sajtu nisam nasao nijedan model koji je vec sa gumenom narukvicom, a da mi se svidja, i zbog neznanja ne znam na koji od modela moze da se stavi gumena narukvica, kako je Hadzi Dalibor i predlozio..Citizen koji mi se svidja je model Citizen Nighthawk A-T AT4110-55E ili Citizen Perpetual Chrono A-T AT4008-51E.Sad da li na te modele moze da se stavi gumena narukvica i da li ta narukvica moze da ima snalu odnosno da bude butterfly model (nadam se da me razumete posto ne znam da li terminoloski dobro objasnjavam :) )?
Mozete li da mi date i misljenje za ove model (da li je bolje uzeti nesto od ovoga ili od ona dva citizen-a?):
Tissot PRC 200 Quartz Chronograph Gent T055.417.17.057.00 i Tissot PRC 200 Automatic Chronograph Gent T055.427.17.057.00
Prilog 101996Prilog 101997
Na skoro svaki sat mozes da stavis gumenu, iliti silikonsku narukvicu, veoma lako. Cak i na modele sa uskim lugovima. To kakva je kopca na narukvici je na tebi da odlucis, prave se najrazlicitije pocev od standardnih belt buckle kopci pa do deployant safety clasp, da ti ne objasnjavam gomilu tipova kopci. U globalu, da, moci ces da zamenis kais.
Pozdrav ljudi, prvi post pa musko :))
Ovih dana gledam da kupim ili tissot prc200 ili certina ds-2....
Cijena prvog bi me ispala oko 380e a drugog 390e ....
Da cujem misljenja? :)