Re: Sat za plivanje i ronjenje na dah - do 250 EUR - cena/kvalitet
Orient mako, ili Orient ray su ti takodje odlični satovi za tu namenu, a kostaju otprilike polovinu tvog budžeta.
007 je odličan izbor. Orient m force je nešto skuplji od tvog budzeta, ali je i bolji sat od 007-e.
Ukoliko ti se G shock satovi dopadaju, slobodno uzmi bilo koji od njih, i ne brini.
Gledao sam Casio Duro MDV-106-1A,pa me zanima da li on po kvalitetu moze da parira Seiko satovima.Cena mu je tri puta niza od SKX007K2
Dobar je taj Casio. Da ce da ti zavrsi posao, hoce u to nema sumnje.
Bas da moze da parira tom Seiku, tesko, ali nije mnogo daleko.
To bi morao da uzmes u ruku i sve bi ti bilo jasno!Taj Casio je odlican sat ,ali druga je to klasa...
SKX007 je mehanicki sat , od hiruskog celika 316 l , sa hardlex staklom,duplo tezi...itd
Zato je i cena tri puta visa...
E ovako,kada sve sumiram,treba da se odlucim izmedju ova tri sata,jer ispunjavaju trazeno (cena do 250e,WR200,lep izgled).
-Citizen promaster automatic 21 jewels
-Seiko SKX007K
-Seiko SKX779K
S obzirom da mi odgovara kupovina u nekoj prodavnici u Beogradu,onda Orient otpada.
A sada mi pomozite da najzad i konacno donesem odluku.
Hvala unapred.
Nisam ekspert, ali me moj Citizen BJ7010-59E (nighthawk) služi izvrsno u svim situacijama. Izuzetno je cenjen model, vidim i ovde na forumu. U zavisnosti od narukvice leži u svim situacijama - od odela do 200m pod vodom. Inače mu je cena jako niska za ono što nudi, čak i ovde kod nas ;)
Ta tri sata sto si naveo su jednakog kvaliteta, i tu ne mozes da pogresis.
Najbolje idi i pogledaj sva tri modela i vidi koji ti se najvise svidja i koji ti odgovara.
Hvala svima.Krecem sutra u obilazak prodavnica.
Pozdrav.
Obavezno javi sta si uradio i koji si izabrao.
A ocekujemo i neke slike;)
Jako lep sat.Citizen BJ7010-59E ima taj i elegantan i sportski izgled.I njega stavljam na spisak.
Pozdrav.