Re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Nesto gledam Davosu Ternos, cene se svuda uglavnom krecu po 700-800e, medjutim naleteh na ovaj sajt i to imaju radnju u Segedinu. Onaj koji se meni svidja je i dalje 700e, ali crna verzija je snizena na 444e, sto mislim da je sjajna cena za taj sat s obzirom na komentare po drugim forumima i na to kolika je standardna cena. Pa ako je neko zainteresovan... Jos ako moze povrat poreza to je poklon.
Ternos
Ako vas put nanese u Ljubljanu, BTC shopping centar, SloWatch Outlet. 40% popusta na odabrane modele Tag Heuer, Longines, Hamilton, Tissot i Certina. 60% na Edox. Ima i Citizena, i još ponešto. Većinom po 40%
Dooobar popust, posebno za Tag(Edox nemal dijele ko naleti).
Nažalost, Tag ima možda desetak modela. Koliko sam shvatio, u svim slučajevima su stariji modeli ili poslednji komadi od nekog modela koji su ostali. Svakako može nešto da se probere ko je zainteresovan.
Ima li neki kolega iz Ljubljane koji bi mogao da nam kaze koji su konkretno modeli na akciji....
Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Upravo tako. To je outlet i ti 40% i 60% uvek važe. Prodavačica mi je rekla da obično u outlet stavljaju starije modele, ili modele od kojih su im ostali samo oni koji su bili u izlogu, i slično. Nije u pitanju trenutna akcija.
Recimo, Hami Below Zero 200 je sa 900 i nešto spušten na 570, Spirit of liberty limited edition je 890 umesto 1500, i slično.
Citat:
araphel kaže:
Upravo tako. To je outlet i ti 40% i 60% uvek važe. Prodavačica mi je rekla da obično u outlet stavljaju starije modele, ili modele od kojih su im ostali samo oni koji su bili u izlogu, i slično. Nije u pitanju trenutna akcija.
Recimo, Hami Below Zero 200 je sa 900 i nešto spušten na 570, Spirit of liberty limited edition je 890 umesto 1500, i slično.
Spirit of liberty Hamilton JM? Au, sutra idem u radnju! :-)
Citat:
araphel kaže:
Bas taj sa slike volem. :-)