-
Predlog za muski sat od 1000-1500 EUR
Pozdrav,
S obzirom na moje skromno znanje o satovima, molio bih vad da mi preporucite sat u rasponu cena od 1.000-1.500€. Neke osnovne smernice koje vam mogu dati jeste da bih zeleo sat sa metalnom ili kaucuk narukvicom, vecih gabarita(ali ne dzinovski), upecatljivog izgleda(ali ne previse elegantan).
Ako jos nekako mogu pomoci oko predloga, slobodno pitajte.
Hvala unapred.
-
re: Predlog za muski sat od 1000-1500 EUR
Kvarc ili mehanik?
Hronograf ili standardne 3 kazaljke?
Kupovina preko neta?
Za sebe ili poklon nekom?
-
Citat:
HADzI DALIBOR kaže:
Kvarc ili mehanik?
Hronograf ili standardne 3 kazaljke?
Kupovina preko neta?
Za sebe ili poklon nekom?
Pozdrav Dalibore,
Hronograf. Sat je za mene. Moze i kupovina preko neta. Bilo bi dobro da je mozda neki sat kome nece padati cena.
-
Zdravo john-e (kako ovo cudno zvuci ;)) i dobro nam dosao. 1000-1500 EUR je cudan opseg jer se u tom cenovnom rasponu cesto nalaze imena koja se tek probijaju ili srednji segment poznatih imena koji na zalost ne drzi cenu. Neces mnogo ni izgubiti na njima ali ne mozes racunati na ocuvanje vrednosti.
Moja preporuka je da pogledas Sinn, Longines i Tag Heuer. Ovaj poslednji je manje omiljen medju "hard core" zaljubljenicima ali verovatno najbolje drzi vrednost ako ti je to primarni cilj. Sinn ce ti dati najveci kvalitet i trajnost od pomenutih a Longines najbolji izbor prelepih modela. Ako pogledas i nesto nizu kategoriju - Certinu i Hamilton - imaces bas sirok izbor odlicnih satova, sa mehanickim hronografima, ali racunaj na nesto veci pad vrednosti sata.
-
U nesto nizoj kategoriji ja bih dodao i Mido :) Vladas ti je dao odlicne predloge, pregledaj malo njihove modele , pa oni koji su ti zanimljivi , okaci ovde , onda cemo vise da te uputimo i pomognemo:)
-
-
Ja bi ti ipak preporucio nesto sto ne bi mnogo izgubio na ceni ako bi zeleo nesto bolje a opet u tom rangu novca..
http://www.lionseek.com/images/big/w...an-2901-51.jpg
http://www.lionseek.com/images/big/w...an-reduced.jpg
http://forums.watchuseek.com/attachm...0-img_5818.jpg
svi su 42 mm i nisu chrono...i ovo sto drugi predlazu sinn je super kupovina,stowa isto.
-
Tag ili Longines,dobrodosao.
-
Zmaju predlozi odlicni:thumbsup:, ako mogu novi za ovaj novac, jer nisam siguran da je rekao da moze i polovni. Legend diver je bruka sat
-
-
Ovi osim omege su novi...da moj omiljeni brend Tag nisam stavio niti mislio na njega....eeeee
-
Pridruzujem se milanovom predlogu, bili novi ili polovni odlicni su izbor.
-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav svima i jedno veliko hvala na azurnosti u predlozima. :) Video sam neke zanimljive modele ali na zalost ne nesto sto mi se skroz svidelo. A bicu iskren, s obzirom na novac koji planiram da izdvojim, stalo mi je da mi izmami osmeh svaki put kada ga budem stavljao na ruku. Nadam se da vam nece biti problem da mi dodatno pomognete sa potragom a ja cu dati dodatne smernice i u vidu fotografija. Moram vam reci jos da mi odrzavanje cene nije presudno, vazna mi je jedna stvar, da izgleda mocno, bogato i masivno(oko 5cm precnika0 koliko god je to moguce za ovu klasu satova. :) Mogu reci i da +200Eur nece predstavljati problem ukoliko sat to bude zavredio.Prilog 78075 U nastavku vam saljem nekoliko fotografija satova koji izgledom podsecaju na to sto trazim.
Prilog 78074Prilog 78075Prilog 78076
Prilog 78077Prilog 78078
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Nisam pristalica toliko velikih satova i mislim da su u velikoj meri prolazna moda, pa se moze desiti da se malo kasnije postidis olako datih (da ne kazem bacenih) para.
Ako pak zelis veliki sat, mozda treba gledati u pravcu Bell & Ross ili U-Boat satova:
Prilog 78085Prilog 78083Prilog 78084
-
Re: Predlog za muski sat od 1000-1500 EUR
Onda za te novce da ovo što ti se svidja možes uzeti osim ovoga što je vladas preporucio
-
jonh,
Satovi(slike) koje si postavio nikako se ne mogu dobiti za 1500€(ne mogu ni za duplo više - ne novi).
-
Pogledaj obican Tag Carrera, doduse on je "samo" 42mm, ali polovan se moze naci za 1500 evra.
-
Ok, pocinjem da dobijam.sliku. :-)
Ako zanemarimo brend, ima li nesto od satova, ovog.tipa(moze i neka odevna marka tipa Armani, Bvlgari...) kojo bih mogao kupiti za ove pare?
-
Stvarno nema potrebe da kupujes armani,bvlgari i slicno:)
-
Bvulgari je postao dosta ozbiljna firma.dosta ulazu satovi su im kvalitetni uzivo iznenađujuće dobri.nisu nimalo jeftini nema ih novih za te pare.cak sada imaju i svoj kućni mehanizam.kazem jako prijatno iznenađenje kad uzmete sat u ruku i vidite kako lezi na ruci.
-
Ali jagi realno za te pare da li bi kupio bv ili neku drugu zmiju :D
P.S Ja ne pratim tu firmu , tesko cu je ikad i pratiti , pa ne znam da su napredovali , ali opet siguran sam da me taj brend nikad nece videti:)
-
O, Bvlgari nije za podcjenjivanje!
Nikako! Armani se ne može porediti s njima.
Međutim,kako ti satovi ne spadaju u ovaj cijenovni rang,onda nema potrebe da ih diskutujemo.
Ja bih pogledao Longines,Certina za ove pare.
-
Moja greska za bvlgari , nisam ispratio napredak, ali bez obzira za te novce koje bi trebao da odvojim za BV ,kupio bi neki drugi brend:) Necu da offujem vise:)
-
@serb to su sada samo tvoje predrasude. Kako tako sigurno kazes da ne bi kupio taj brend, a i sam kazes da ga ni ne poznajes. Mislim, to je cista predrasuda u ovom slucaju!
-
Citat:
tolarbo kaže:
@serb to su sada samo tvoje predrasude. Kako tako sigurno kazes da ne bi kupio taj brend, a i sam kazes da ga ni ne poznajes. Mislim, to je cista predrasuda u ovom slucaju!
Potpuno si upravu! Ali opet nikad ga ne bi kupio za te pare , koliko izbora ima u tom cenovnom rangu , pazi kad na sekund ne bi pomislio na BV.
P.S Pritom su za mene njihovi modeli u najmanju ruku neprevlacni (ali to je stvar ukusa):)
-
Bvlgari,Cartie, pa onda i za Chopara mozemo da napisemo da su u istom rangu
Vidjao sam stvarno dobre Bvlgari modele,ne samo sto su lepi nego izuzetni satovi
-
Citat:
Serb kaže:
Potpuno si upravu! Ali opet nikad ga ne bi kupio za te pare , koliko izbora ima u tom cenovnom rangu , pazi kad na sekund ne bi pomislio na BV.
P.S Pritom su za mene njihovi modeli u najmanju ruku neprevlacni (ali to je stvar ukusa):)
Apsolutno se slazem da je to stvar ukusa. Ali nekome je mozda bas privlacan Bvlgari. Drugo kvalitet Bvlgari-a i sve ostalo su daleko od Armanija koji je cist modni brend.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Možda ovako nešto?
Prilog 78123
Kakva muka kada treba da se izabere sat...:banghead:
Ali slatka heheheh
Pozz
-
:adore::congrats::thumbsup::dance3::banghead::bang head::banghead:
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ili možda ovaj.. Što više gledaš to manje vidiš :drool:
Po meni je bolje uzeti ovako nešto nego najjeftiniji Tag iliOmegu.
E sad to je moje lično mišljenje...
Prilog 78125
-
Posto je Maurice lacroix.odlican sat imao sam jedan sa 7750 stvarno odlično odradjen sat.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
A gde su tu GUCCI, Valentino i Versace jel su i oni u rangu sa dole navedenim?
Pozz
Bvlgari,Cartie, pa onda i za Chopara mozemo da napisemo da su u istom rangu
Vidjao sam stvarno dobre Bvlgari modele,ne samo sto su lepi nego izuzetni satovi[/QUOTE]
Možda bi ovo bio pravi izbor za tebe ali je malo skuplji od 1000 evrića
Prilog 78142
-
Svako od tih može da naruči dobar mehanizam i da proba da radi. .gucci je izbacio sat od 15000$ sas ne mogu da se setim koji su mehanizam ubacili ali mislim da je jako ozbiljan brend. Ova trojka je duze vreme na sceni ...od tih kako li da ih nazovem. Kao i kod tehnike, za tv sony, za fotoaparat nikon i canon...svi se trude da privuku sto vise kupaca
-
Mislim da je AP radio sat za Gucci(rebrendiran Royal Oak).
-
http://ablogtowatch.wpengine.netdna-...ve-watch-7.jpg
na ovaj sam mislio Girard-Perregaux in-house made caliber GP3300 automatic movement
8,600 up to $12,600 for steel and 18k pink gold
-
Dal bi ikada dao 12000$ za ovaj ili za iste pare uzeo Breitling, Rolex ili Omegu pa čak i IWC?
A da na prvom mestu je GS!
-
Pogledaj Certinu, imaju jedan jako m8can chrono dajver koji se uklapa u tu cenu I po meni prestavlja best buy u toj kategoriji
-
To zmaju! GP ,a ne AP- moja greška.
-
Ponekad je stvarno zeznuto kad imas kinte da uzmes sat , toliko modela , toliko firmi :) Doduse slatke su to muke:)