Re: Potrebna pomoc - Seiko SNZG13 ili Seiko SNZH55
Citat:
backarelli kaže:
-uuhhh... pratim već danima satove na netu, a tu radnju nisam video.
Prilog 14765
A za Sense si čuo.
:)Njihove satove možeš pogledati u ovim prodavnicama-Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Predlažem da ih prvo zovneš i vidiš u kojoj radnji imaju koji model.Ako neki model nemaju u radnjama,možeš da ih zamoliš da ga dostave u radnju koja ti je najbliža.
Citat:
23jewels kaže:
Ne znam pouzdano da li snzG ima ravno ili konveksno staklo. Fantom ima ispupceno
Evo cisto ako nekoga interesuje, SNZG ima ravno staklo koje ima svojih prednosti i mana...Najveca prednost je svakako jasno ocitavanje oznaka na ciferu, znaci jasnija slika, a mana im je sto su malko osetljivija na udarce od konveksnih koja se najcesce stavljaju na ronilacke satove...
4 Priloženi(h) fajl(ova)
-braćo moja, hvala još jednom....
Mogu samo da vam kažem, da sam nabavio džepni kalendar (2012) i krećem sa bušenjem dana do 1/2 februara. Nešto kao "džombometar"...Prilog 14784
VladoP , stvarno nisam normalan... izgleda da mi je potreban odmor. Dodjem sa posla razvaljen od umora, odmah palim pc i naravno "svet satova" dok mi magli pred očima od pospanosti i balavljenja ispred slika satova. Pa ja ,omadjijan satovima, buljeći u sense-sajt, uopšte nisam obratio pažnju na "retail shops" .Prilog 14786 Nisam ni ukucao u "google" vladas-ov predlog za Merkator, te ne napravih vezu Sense-a sa O`clock. No , dobro... imam da patim još dva meseca,Prilog 14787 tako da ću svraćati bar 5-6 puta do različitih radnji , nebi li mi brže prošlo vreme.
Citat:
banja kaže:
Evo cisto ako nekoga interesuje...
Pa mene interesuje.... eto vidiš, tehničke razlike ipak postoje, jesu minimalne, ali možda doprinesu odluci !Prilog 14788
nemoj da ga kupujes na 2-februar :rolleyes:
Moj izbor bi bio snzh55:yes4:
e otvorio si temu cisto samo da nas maltretiras da ti pricamo koji je boji ili sta vec ajde bre...jaoooo
naci ce se neko ko se dobro razume u seiko satove i reci ce ti a mozda i nece jer nisi dobar :))))))) vladasa susaj ako vec moram da ti dam neki savet
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Pa temu sam otvorio 2011god :D malkice manje se znalo nego sad...
Citat:
milan zmaj kaže:
a mozda i nece jer nisi dobar :))))))) vladasa susaj ako vec moram da ti dam neki savet
-heheeeeee , moji drugari će uvek biti tu, računajući i tebe, pa ti se svidelo ili ne !!! Prilog 17237 Prilog 17236
Backarelli@
Evo i mart polako istice , a nisi nam odgovorio jesi li uzeo G13 ili H55?
Na žalost nisam.
:crying: Medjutim , mislim da me ne deli puno od tog srećnog trenutka ! Pa forum će prvi dan znati ,kad sevne prinova. Sa kim ja to da podelim, nego sa vama !!!:thumbsup:
Nego, kao i svaki "novajlija" ,prepržio sam se te sam ga stalno odlagao. E više odlaganja nema, jer jedino snzg13 želim toliko dugo vremena !:adore:
Božićko , hvala na pitanju... mislim, super je što si se setio ove teme i iskopao je na površinu !:thumbup:
Iskren da ti budem, preteklo mi je nešto nova, pa razmišljam da i ja jedan sebi rezervišem...
E sad, ostaje samo jedna prepreka, žena... Izbaciće me iz kuće, budem li kupio još jedan...