-
Pomoc pri izboru!
Vec dosta dugo gledam i pratim satove i nikako da se odlucim na kupovinu, eo konacno sam resio da sigurno kupujem sat i treba mi pomoc. Za sada se razmisljam izmedju Seiko SNN079P2 i Casio EF-527D-1A ali bih na ovaj casio stavio mozda koznu narukvicu posle nekog vremena. Otvoren sam i za predloge drugih satova, samo da nije gumena narukvica, da su do 200 eur, i da nisu previse "prazni".
-
Re: Pomoc pri izboru!
Ćao Stevane, dobro nam došao na portal i forum!
Šta pre svega misliš pod "da nisu previše prazni"? Voliš satove koji imaju dosta detalja na brojčaniku? Dosta funkcionalnosti? Jesi na to mislio?
-
Dobro dosao na forum.
Satovi koje si postavio su dosta dobri, i mislim da neces pogresiti koji god da uzmes.
-
Pa da, naprimer ovaj Casio ima i mozda previse detalja, ali mi je ipak to lepse nego npr https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...q1sS_PI3QERdrI, i da zaboravio sam da napisem da mi je vazno da sat ima crnu pozadinu
-
Imao sam takav Casio a imam i Seiko koji hoces da kupis.Seiko je ozbiljniji sat (bolje je uradjen,kad ga uzmes u ruku sve ti je jasno)!
Seiko nema crnu pozadinu nego braon sedefastu...
-
-
Ovaj sto je na slici iz Sense ,SNN079P2 je sa nylon narukvicom i ima tamno braon cifer,ovaj drugi SNN079P1 sa metalnom mozda ima crni .ali to nemas da kupis kod nas!
A i lepsi je SNN079P2 ...
-
Za neki dan, posle 1.maja cu otici do sense-a i videti uzivo pa cu sigurno znati :D
-
Ne znam da li si razmisljao o kupovini preko interneta?!
Evo jedan predlog Seiko Chronograph Alarm SNAE35P1 SNAE35 SNAE35P Men's Watch
-