Solarna tehnologija je zrela i prelazane su decije bolesti tako da mozes da ocekujes najmanje 10-15 godina rada bez zamene baterije. Desi se da se nekim primercima baterija pokvari ranije. Mislim da je zamena 20-50 €.
Printable View
Solarna tehnologija je zrela i prelazane su decije bolesti tako da mozes da ocekujes najmanje 10-15 godina rada bez zamene baterije. Desi se da se nekim primercima baterija pokvari ranije. Mislim da je zamena 20-50 €.
Nije to sat bez baterije ima u sebi bateriju koja se puno preko svetlosti prirodne ili vestacke i traje 10-15 god.Ne znam za Seiko ali za Citizen baterija je 2900 din!
Pala je odluka na seiko solar, malo je skuplji nego ovi drugi o kojima sam razmisljao, al neka i najbolji je :D sad samo cekam da izvadim karticu za internet kupovinu i cim stigne kacim slike. Hvala svima na pomoci
Ja ti preporucujem da pogledas citizen eco-drive koji su stvarno vrhunski satovi! :thumbup:
Citizen Eco-Drive: How It Works - YouTube
Cisto da znas, ako vadis u intezi cekaces jedno 15-20 dana.:(
U svakom slucaju, taj Seiko je dobar izbor.:thumbup:
Vadim u komercijalnoj, cale radi tamo pogurace valjda majku mu :D, a sto se tice citizena pa gledao sam ali u ovom mom cenovnom rangu i nema nesto da mi se posebno svidelo, za nekih 300 eur vec ima sjajnih satova al to bi mi vec bilo previse.
Ja stvarno volim Citizen, ali Seiko ni malo ne zaostaje za njima.
Nije dobro ovo cekanje na karticu, opet sam poceo da se premisljam i razmisljam da uzmem seiko iz prve poruke i to preko neta posto je cak duplo jeftiniji od ovog a i bas mi se svidja.
Vec 6,7 dana je proslo otkad sam porucio sat, i nisu skinute pare sa racuna, a iz creation-a mi kazu da je transakcija u procesu, poceo sam vec da se brinem, vec vidim kako mi prazne karticu, a ne stize sat. Da li su i drugi koji su porucivali preko njih imali ovakvih iskustava ?
Konacno stigao i stvarno sam odusevljen, hvala svima na pomoci.