1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!
Narode, a šta kažete za ovaj oglas? Pogledajte razliku u ceni.
Prilog 5314
Jeste da se ne razumem u problematiku, ali ova razlika u ceni bi me odvratila od kupovine, pa makar to bile i čačkalice. Prvi put sam gledao oglase o satovima, jer me je ova diskusija zaintrigirala. Ovo mi je bio bukvalno drugi oglas koji sam pogledao.
Ma da, ima takvih proizvođača koliko hoćeš. O njemu smo već pisali: http://www.svetsatova.com/forum/f69/...ehro-1868.html
Upozorim buduceg ponosnog vlasnika OMEGE a dobijem sledeci odgovor nekim ljudima ne vredi pricati.
[edit by dragon: uklonjena sadržaj privatne prepiske!]
:angry::mad::angry::mad::angry::mad:
I sta reci osim dok je ovaca bice i vune....
Dakle - sta reci! Svetu se ugoditi ne moze :). Najvise me odusevio deo:
Citat:
sta je sa vama ljudi,sto ste tako zli
a onda jos i
Citat:
vi ste drugi clan koji se meni obraca
... nemam reci!
A ja sam prvi koji ga je upozorio :) i njega i Limundo al ne vredi....
Pa ovo je vec preraslo u tragi-komediju! I covek je kupio kopiju sav presrecan! Svasta!
A bas me interesuje gde se u Evropi to prodaju kopije(pa makar i te od 200e)?!
Ne znam zašto limundo toleriše tu vrstu prodaje, zar to nije nelegalno... I one kopije Seiko 5-ica i još milion drugih...
Evo ja da vam odgovorim... Zato što im je d**e zinulo za parama. Naravno, zbog čega drugog bi tolerisali ovakve oglase. Dobio sam odgovor od požutele trule voćke i zaista ne znam da li da se smejem ili da plačem.
U suštini, nemojte se ni truditi da prijavljujete te aukcije administraciji jer ništa neće preduzeti po tom pitanju, pogotovo kod licitacija koje su odmakle sa ponudama. Temu shvatite kao upozorenje članovima foruma na re*like koje se prodaju na domaćem tržištu a ne kao upozorenje ostatku sveta i pozerima ove zemlje.
Onaj ko želi da kupi kopiju i da se predstavlja u nekom lažnom svetlu neka to radi, vaši pokušaji da takvu osobu dozovete razumu svakako neće uroditi plodom. Fake watches are for fake people. It's that simple. :)
Uostalom, zar niste skontali da smo svi mi zli i da svi mi želimo original satove po ceni od 10€?! Zavist i bes rastu u nama svakim danom. :lol:
Pozdrav
Upravo je i meni doticni rekao da sam zao, i da ce ga banovati sa limunda, i da ga vec drugi put upozoravaju, i da on jadan ne zna sta da radi s nama vise :)
[edit by dragon: uklonjena sadržaj privatne prepiske!]
Sasvim je jasno sa cim imamo posla - i kupac i prodavac su svesni da je re***ka i sve jedno hoce da nastave sa igrom...
Ovde ne vredi pricati nista juzno-vocnom. Dakle - ili drustvo za zastitu potrosaca ili neka trzisna inspekcija ili da pisemo nekoj ustanovi u Svajcarskoj? Kako ljudi ne shvataju - to sto rade je cak i u Kini tezak prekrsaj? Ili mozda treba da cutimo, neka se desava, kao vec i drugih hiljadu stvari sto ne funkcionise regularno i po zakonu...