Mozda jeste....
Printable View
Mozda jeste....
Laserski precizni brojevi, laserski ispisani brend, laserska gravura. Isti princip i kod papira!
Sve mi je jasno....:) hvala vam Angel II
Zato ljudi sakupljajte starije modele, to je sigurnije i kvalitetnije :top:
Ja sam vec poceo... :)
prevaren teško je reć,i ali priča je išla ovako. prijatelj me nazove i kaže njegova prijateljica prodaje od njenog tate sat rolex, ljudi su imućni, povezani s politikom itd. mi se nađemo ja vidim daytonu i padam u nesvjest, pogledam na brzinu sve ono što treba gledati na daytoni, usporedim brojeve kod lugova sa papirima, pogledam kako su napisani, pogledam dužinu kazaljki, pogledam na kopci braceleta šta i kako piše, nazad 3d naljepnica sa 116523, na krunici 3 tockice, izvlacim krunicu a ona ima gumu kako bi i trebala. znaci sve gledam osim što u tom trenutku ne otvaram sat. danas dajem 5000 i sretan nosim sat kod prijatelja urara kad ono užas. Ali imao sam sreće pa mi je novac vraćen. A što se Pan-a tiče žao mi je pogotovo što sam se razočarao danas sa ovim smećem
Znam zato sam i napisao jos jedan vid zastite,mada su to skinuli odavno kao i sve ostalo i sam si se uverio ali uvek ih nesto izda...
Cuti,imao si srece da su ti pare vracene,mada kao sto sam rekao sve ispod 7000 za taj sat je vrlo sumnjivo. :hmmmm:
Gledaj to sa vedrije strane,mogao si da nosis r.....u od 5000 eura :yes4:
Sto se tice Panerai-a steta ali naletece vec nesto,samo strpiljivo!
Pozdrav!
Postovani, trebam malu pomoc, da li neko moze da prepozna da li je ovo replika ( kopija ) ili orginal, u pitanju je u pitanju je Citizen
Watch Details for Promaster SST: Citizen Eco-Drive
a da ne postavljam gomilu slika postavio sam link ka zip fajlu u kome sam stavio slike sata kliknite na sledeci link za download
http://www.loviribolov.org/citizen_slike.zip
a stavio sam samo jednu sliku uz poruku.. Unapred hvala!
Prilog 7815
Zdravo dados i dobro dosao!
Kao sto mozes videti - tvoja pitanja sam spojio u jedno (nema potrebe za dupliranjem istih) i preselio u za to predvidjenu temu.
Nadam se da ces brzo dobiti odgovor na pitanje!